Widok

do ćwoka z Brzozowej z białym psem

Ty ćwoku wiejski. Chałupę se wystawiłeś a psu budy nie robisz. Pies nawet nie ma wyrka tylko leży na cemencie. Naślę na ciebie animalsów.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
można tak

http://www.youtube.com/watch?v=5fJ79zvagRE

można i tak

http://www.youtube.com/watch?v=mJANAlvdEWA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Fajnie ale nie na temat
można i tak
http://metromsn.gazeta.pl/Lifestyle/1,127257,13918798,Buda_dla_psa__Palac_lub_nowoczesna_willa.html
albo tak
http://www.zooplus.pl/psy/buda_dla_psa/pages/id/26036?gclid=CKechIWi-LsCFYlF3godtWsAPw
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
na temat, na temat. Wystarczy podejść do zabudowań zadzwonić i powiedzieć a nie wyrażać swoje troski o zwierzę przez internet. Właścicielowi psa brakuje empati a może pies ma budę tylko lubi leżeć na betonie, natomiast tobie brakuje kultury.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jak brakuje podstawowej empatii dla psa to zabraknie jej dla zwracającego uwagę. Nie mam zamiaru kłócić się z typem ani narażać się na problemy. Ostrzegłem Teraz będę dzwonić do animalsów.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gdzie jest ta Brzozowa? Ja pójdę z ćwokiem pogadać.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dlaczego wyzywacie a nie pójdziecie po prostu zapytać porozmawiać czemu tak jest a może tak wygląda. Łatwiej obrzucić kogoś bluzgami wyżyć się na forum. Na Brzozowej ciągle sa jakieś problemy. A to sąsiad wyciął drzewo a to pies leży nie tam gdzie trzeba. Można zrozumieć gdyby to była jedna osoba ale aż tyle osób. Stopień degradacji ludzkich zachowań osiągnął dno społeczne.Ale nie martwcie sie pod dnem jest jeszcze miejsce i można tam dalej spaść. Jeżeli komuś zarzucasz niegodne zachowanie to zacznij od siebie. Wystarczy poczytać wasze wpisy a portret psychologiczny sam się tworzy. No dalej teraz na mnie pomyje ciekawe czemu żaden z was nie ma odwagi się podpisać z imienia i nazwiska skoro ma odwagę opluwać innych. Patologia
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
A może każdy inaczej rozumie "stopień degradacji ludzkich zachowań"? Poza tym używasz określeń nieadekwatnych do sytuacji.
Swoją drogą to patologią jest wycinka drzew czy stosunek do zwierząt a nie upominanie się o nie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lolo, nie chodzi by być obojętnym, gdy ktoś robi coś nie wporządku. Chodzi o to, by zwracać uwagę w kulturalny sposób. Jestem za życzliwą sąsiedzką rozmową, a nie "opluwaniem" na forum lub donoszeniem do odpowiednich urzędów. Sama miałam sytuację że "uprzejmy" sąsiad doniósł do ochrony zwierząt ,że źle dbam o psa. Że luzem nie biega, że budę ma źle ustawioną. Przyjechała kontrol, uprzejmie porozmawiała. I życzliwie współczula sąsiada. A pies to okaz zdrowia, tyle że biega kiedy chce, a nie w wyznaczonych godzinach, raz na ogrodzie, raz na spacerze. A że jest rasą zimolubną/ to nawet przy mrozie wyleguje się na betonie i kaflach, choc dostęp do budy drewnianej ma swobodny. Tęsknie wspominam czasy dzieciństwa, gdy wszyscy się znali, wiedzili kiedy i komu należy pomóc, a ze soba rozmawiało sie na podwórku, a nie przez telefon lub forum :(
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Brawo ,,kok", dokładnie o to chodzi. Może to przystępniej ująłeś ale tak powinno być. Jeśli ktoś ma na prawdę na uwadze dobro zwierzaka to nie będzie na forum straszył, opluwał tylko w trosce o pieska podejdzie grzecznie zapyta-czas leci a krzywda sie dzieje przynajmniej teoretycznie. A jeśli po takim postępowaniu stwierdzi że ma do czynienia ze znęcaniem się to wówczas pędem o pomoc do stosownych instytucji.Ale takich które w swoim działaniu są skuteczne. Moim zdaniem osobom tym które tak mocno opluwają nie zależy na dobru psa a na tym żeby swoje niepowodzenia życiowe na innych wylać. To jest oczywiste. Wystarczy poczytać wpisy. Gdzie inne zdanie na temat spotyka się z obelgami. Na zewnątrz jesteśmy kulturalni a za kotarą -internet-hamstwo. Pozdrawiam kulturalnych i oby ich jak najwięcej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
w zupełnosci sie z Toba zgadzam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
no i jest nas jednak więcej. Proponuje hajterów pomijąć w dyskusji, bo to tylko bić piane i prowokować potrafi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Henio, w innym wątku wyzywał mieszkańców Brzozowej od buraków i prostaków, a w tym nagle miły i uprzejmy. To właśnie tacy mieszają, bo się nudzą.
Jesteśmy "zgraną" ulicą, rozmawiamy ze sobą, współpracujemy w razie potrzeby i pomagamy sobie i bardzo proszę nas nie obrażać. Pies w zeszłym roku budę miał, być może teraz stoi za domem, wystarczy podejść i zapytać właściciela psa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sąsiadka nie chce mi się śledzić pozostałych wpisów Henia ale teraz pisze dokładnie to co ty więc mam wrażenie że lubisz pieniactwo bo jak to inaczej rozumieć. Chyba uparłaś się na chłopa umów się z nim i może nie jest taki zły jak go oceniasz.
Po pierwsze proszę mnie nie porównywać do "henia".
Po drugie podsyłam linka, żebyś szukać nie musiał http://forum.trojmiasto.pl/SYF-NA-UL-NA-DAMBNIK-t514446,4,16.html
Po trzecie to nie ja uprawiam pieniactwo. Jak ktoś ma coś do mieszkańców Brzozowej to zapraszam na ognisko integracyjne wyjaśnimy sobie nieporozumienia. Tymczasem jak widać to inni mają problem nie my. Sąsiad posprzątał okolicę też było źle.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
sorki ale tu nie kumam. dlaczego czepiacie sie kłopota a nie tych co go kr
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
czepiamy się formy w jaki przedstawił problem. Epitety typu ćwok, bez rozmowy z włścicielem psa, bez zapoznania się z sytuacją nie podoba mi się. Jak napisała sąsiadka pies miał budę i może jest w innym miejscu, czy może pies lubi leżeć na betonie. Trudno, aby pies np. rasy husky dobrze czł się przy grzejniku.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
człowiek niedbający o zwierzęta i w ogóle przyrodę jest ĆWOKIEM. I tyle w temacie. A pies to nie husky
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
kłopot i sąsiadka to jedna i ta sama osoba

~kłopot

2014-01-12 06:10

83.8.140.*
do ćwoka z Brzozowej z białym psem

oraz

sąsiadka

2014-01-14 18:03

83.8.108.*
Re: do ćwoka z Brzozowej z białym psem

zwróćcie uwagę na ostatnie trzy cyfry IP
ma zmienne IP wobec czego po zalogowaniu w innym dniu IP jest z innym numerem. Myślę że moja uwaga nie zdenerwuje pani ,,sąsiadka" tym razem. I proszę ze zrozumieniem czytać moje wpisy. Odrobiny czułości życzę pani.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
z małym odstępstwem IP zmienia się, jeśli mamy modem bezprzewodowy. Tak jest w moim przypadku. Jeśli o stosunek do zwierząt nie pochwalam znęcania się, ale można wyraxić swoje zdanie w bardziej cywilizowany sposób, no cóż używając epitetów ćwok sam sobie wystawia cenzurkę ćwoka i nie mam zamiaru tego zmieniać p. kłopot
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, tak. Wobec tego
Czy najuprzejmiej, szanowny panie z Brzozowej raczy pan zaopiekować się swoim psem i zatroszczy o budę i legowisko tak by nie leżał on na betonie i nie mókł na deszczu i śniegu dniami i nocami?

Tak lepiej panie "wrażliwcu" na formę a nie treść?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Do pełni szczęścia brakuje, podejść do włąściciela psa, porozmawiać o problemienapewno nie pogryzie. Ja bym nie pogryzł, mimo, że nie jestem mieszkańcem ul. Brzozowej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dlatego pewnie do pana bym przyszedł. A zresztą nie musiałbym. Tak podejrzewam. Co do reszty, zdania nie zmieniam ćwok jest ćwokiem. Ale dziękuję za lekcję grzeczności
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadza sie,jesli ktos pisze,ze Husky to pies to jest ĆWOKIEM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowny "Heniu", widzę że najlepszą obroną jest atak.
Nie jestem "kłopotem" i nie jest to ten sam adres IP. Zależy jaki ma się Internet wówczas IP zmienia się co 24h, ale tylko ostatnie cyfry i to nie te, które wskazujesz. Poza tym o 6.10 to ja się przewracam na drugi bok, a nie siedzę przed komputerem, a o 14 kiedy Ty się nudzisz i piszesz to ja ciężko pracuję.
Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
może chodzi do pracy w innych godzinach niż ty, pomyśl - nie każdy ma tak dobrze, że jest w godz. 8-16 w pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale w końcu co z tym psem? Moim zdaniem chodzi o drugi dom i buiałego psa. często widze, to co kłopot.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W czym problem? Psy przemalować i po kłopocie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ciekawe czy Multimedia wiedzą że jest drugi henio-prowokator
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Szkopuł w tym, że Ty jesteś "henio" mały a ja"Henio" duży. Ażebyś mógł spokojnie zasnąć, chętnie się przemianuję na np. "Gucia".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę, że temat główny czyli dobro psa, umarł śmiercią naturalną a raczej tragiczną zagryziony przez idiotycznie oburzonych mieszkańców czcigodnej Brzozowej. Szkoda.
Kika musisz dokładniej przesledzic wpisy. powyżej zasugerowano kuturalnie porozmawiac z wlascicielem psa, a nie obrzucac "błotem" na forum.
Kika
Już Cię lubię. Uwaga do typa dotarła.Na to wygląda :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak są wpisy typu: burak, typ, ćwok. to właściciel zabrał psa w obawie o jego bezpieczeństwo. Ktoś taki mógłby zwierzakowi zrobić krzywdę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ten biały pies to rzeczywiście biedny husky?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
A konkretnie to jaki jest numer tego domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak już tak węszysz po obcych posesjach to kup sobie okulary bo obok domu stoi buda i kojec a warunki zapewniam że ma lepsze niż ty masz u siebie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
szwagier miał takiego psiaka w największe mrozy drapał drzwi aby wyjść na zewnątrz. Wypuszczał psa do ogrodu, ten kładł się na śniegu, łapę na nos i spał. Pytanie moje czy psu było dobrze, czy powinno się go trzymać na siłę w ciepłym pomieszczeniu
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy z każdego problemu na forum,musi wywiązywać się taka idiotyczna dyskusja:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda. Miałam tez takiego psa. Kiedy była zima uparł sie spać ma śniegu i mrozie. Mimo, ze mu dwie budy postawiłam. Te psy tak maja, ze czuja sie najlepiej zima na powietrzu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
no ale zamiast sprawdzic infor szybciej jest zbluzgac kogos i wyzwać od ćwoków,masakra
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
ćwokiem jest ktoś kto nie dba o swoje zwierzęta, pali śmieciami w piecu czy wylewa nieczystości. Zapamiętaj to sobie
Kim ty jesteś że tak stanowczo definiujesz słowo ćwok. Zawsze jak pokazujesz palcem na koś pamiętaj cztery pozostałe wskazują na ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie ma znaczenia kim jestem Prawo do oceny mam. A to co piszesz jest dość rozpaczliwe. Na mnie takie "moralniaki" nie działają. Pochyl się lepiej nad tymi nieszczęśliwymi zwierzakami. I oburz się na postępowanie wobec nich
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehehe ... oto pierdziszewo bojańskie zgorszone formą ale co do meritum to od razu widać że to gumno się gorszy - tak mi przyszło patrząc na te nielajki :)

To XXI wiek a więc i prawa zwierząt chłopki roztropki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ożeń się z krową, adoptuj świnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Brawo Bauer trafna podpowiedź ale czy skorzysta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dokladnie dobra sugestia lolo czas start.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Zakup bliźniaka (42 odpowiedzi)

Cześć Wszystkim, Planuje przeprowadzenie się do Bojana z Gdyni. Aktualnie mieszkamy w bloku na...

Światłowód w gminie Szemud (3 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

do góry