Widok

do dziewczyn które kochają taniec i chciałby coś z tym zrobić :)

chciałabym założyć grupę taneczną najlepiej cheerleaderek. Wiem, że wiąże się to z ogromnym trudem, ale kocham taniec i wierze, że marzenia się spełniają jeśli tylko coś się robi w tym kierunku:) mam 23 lata i mieszkam w Gdańsku, jakieś tam doświadczenie taneczne posiadam;)
chętne dziewczyny proszę piszcie na maila, a wspólnymi siłami może coś utworzymy i miło spędzimy czas!! :)
wiem, że brak choreografa to poważna sprawa dlatego jeśli jest ktoś kto przy okazji ma takie zdolności, doświadczenie lub chce nauczyć czegoś przyszłą najlepszą;) grupe tanczeną to również proszę o kontakt:)
kwiaatuszek@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znaczy się bylabym zainteresowana, moze taniec nie jest az tak dla mnie wazny, zebym mogla powiedziec ze go kocham, ale wydaje mi sie ze jest to ciekawa inicjatywa i warto w nia wejsc, moglabys jakos na forum napisac cos wiecej???
---------------------
"Wino przypomina także głęboką rzekę, wędrującą z szumem przez wiosenną noc. I przypomina morze, kołyszące na chłodnej fali słońce i wicher (...)"
miło, że jesteś zainteresowana :)
oprócz mnie jest jeszcze jedna dziewczyna mająca również chęcią na założenie takiego zespołu, zna się na choreografii więc jest szansa że coś tego wyniknie. Dodam jeszcze jedno ogłoszenie tej treść z początkiem wrześnie wtedy więcej osób wraca z wakacji i szuka sobie zajęcia:) to mail do mnie jakbyś dalej była zainteresowana: kwiaatuszek@op.pl, gg-4413984
Hej, czy Twoja propozycja jest dalej aktualna??
Chętnie bym się do grupy dołączyła :)

Inne tematy z forum Inne

DOBRY PRAWNIK POSZUKIWANY!!!!!!!!!! (16 odpowiedzi)

Poszukuję dobrego prawnika specjalizującego się w prawie pracy. Więcej informacji prześlę na...

Mahjong, tradycyjna gra karciana (6 odpowiedzi)

Mahjong to jedna z najbardziej znanych gier pasjansowych, w którą codziennie grają miliony....

Prywatny detektyw - szukam (75 odpowiedzi)

Szukam dyskretnego detektywa z licencją - czy możecie kogoś polecić? Mam problem i szukam kogoś...

do góry