Widok

do dziewczyn z okolic kartuz, żukowa...

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Krótkie pytanko do dziewczyn z okolic Kartuz, Żukowa...
czy możecie polecić dobrą kosmetyczkę (paznokcie/makijarz/itp.),i fryzjerkę
[url=http://www.suwaczek.pl/]image
sprzedam La sposę Gaula (rozmiar 36/38, wzrost 160 + obcas)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podobno fryzjer jest b. dobry w kartuzach. to jest jakis facet. Moja bratowa sie u niego czesala na swoje wesele 08.09.2007
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o makijaż to polecam Salon Kosmetyczny Thalgo w Kartuzach, byłam bardzo zadowolona,

a co do fryzury bezapelacyjnie Emila z Salonu "Oliwia" w Kartuzach

P.S.ostatnio widziałam zdjęcia dziewczyny, która malowała się w Żukowie w "Matrixie" - wyglądała bardzo ładnie.

image
image
rownież polecam salon kosmetyczny Thalgo:)

a fryzjerkę to tylko Panią KINGę z salonu Justyna w Kartuzach:)

PS. JEśLI chcesz zobaczyć efekty ich pracy, to zobacz do mojego wątku - sprzedam suknię:)

p

image
ja zawsze czesze sie w salonie Wella w Kartuzach ale tylko u Iwony:) co do makijazu to rowniez jestem zawsze bardzo zadowolona z Eweliny tez w tym samym miejscu:)

image
image
aparciara! a gdzie robilas wiazanke? jest sliczna!!

image
image
Ja będę się czesać u Basi w salonie "Alicja" w Żukowie ma tam też Panią która maluje, a kwiaty w Żukowie u góry przy Samie tylko nazwy nie pamiętam.

image

image
Popieram Kayle - jesli makijaz to tylko Thalgo ul. Ceynowy, a fryzury u Emili z salonu Oliwa - w Kartuzach oczywiscie
Ostatnio musialam pojsc sie czesac do innego salonu w Kartuzach (u Emili juz 3m-ce wczesniej nie udalo mi sie zapisac) no i wyszla mi fryzura z gatunku drozdzowkowatych...:-( Wstyd mi bylo spojrzec w lustro, a co dopiero pokazac sie innym ludziom:-)

image

gdzie w Zukowie jest salon ALICJA?

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
był u Bociana jak się skręca na ośrodek zdrowia teraz jest przeniesiony na ulicę gdyńską też ale bliżej wiaduktu, gdzieś koło Troki

image

image
aha, to wiem gdzie, ale masz jakies opinie nt. tego salonu? ile placisz? bo ja myslalam jeszcze o matrixie na dole zukowa kolo westy, a w jakim kosciele masz slub? w przyjazni?

image
image
tak w przyjazni, tam mieszkam. Z salonu Alicja jestem zadowolona, z Basi i z Pani Ali no i mają tam nową kobitkę do malowania po charakteryzacji i robi 40 min. makijaż.

image

image
a z płacą to róznie za uczesanie 20-50 zł

image

image
Ok, dzieki, jak bedziesz zdawac relacje ze swej uroczystosci to zobacze na zdjeciach efekty i przeslesz mi dokladnie co ile kosztowalo:) to sobie tez zamowie:) a moge wiedziec skad masz kamerzyste i fotografa? bo ja mam problem zeby znalezc dobrego i taniego w naszych okolicach;/

image
image
Kamerzysta ze Skorzewa polecam, robi 4 płytki i zostaje do końca wesela a jaego żona robi zdjecia......... bardzo polecam... a zespół pierwszej klasy Sandry z Kościerzyny........ muzycy z krwi i kości: sax, trąbka, klarnet, git. elektryczna (piękne solówki) i klawisze. Już się doczekać nie mogę

image

image
Wyslij mi prosze jakies namiary na maila na to foto+video i cena!!

image
image
POLECAM
kosmetyczka: Ewelina Sikora, jej gabinet miesci sie w Kartuzach przy ulicy 3 maja na pietrze ( w tym samym budynku jest jeszcze fryzjer, solarum, pizzeria Alladyn)

fryzjer: Emila z salonu Olivia w Kartuzach, przy ulicy Gdanskiej wszystko robi super: podcinanie, farbowanie, czesanie

Baska z Alicji w Zukowie robi ladne pasemka

weselicho
Dzięki, a macie może feteczki dzieła p. Emilii z salonu Oliwia ?
i jeszcze jedno słyszałyście może o jakiejś Justynie z Żukowa, słyszałam że robie rewelacyjne miakijaże... czy macie jakieś opinie na ten temat?

Aparciaro, super fryzurka i kwiatki również ładne, my chyba też będziemy zamawiać tam kwiatki
Kayla sie czesala u Emili, i ja rowniez, wiec mozesz obejrzec zdjecia w naszych relacjach...

image

cześć floraska!!
co tam we włoszech?
Pewnie spokojniej niż u nas, w tym politycznym burdelu...ah....

P.S. mroovecka jeśli chcesz wyślę Ci moją fryzurkę na maila. A było tak: znalazłam sobie ją w necie, wydrukowałam a Emila uczesała mnie dokładnie tak jak na zdjęciu - więc szczerze polecam;)

image
image
Hej, oczywiście bardzo chętnie obejrzę fotki
i jeszcze jedno pytanko ile m-cy wcześniej trzeba zapisac sie do Emilii?
Hallooo Kayla, we Wloszech bordello na calego, oczywiscie:-) Zwlaszcza w pracy mam bajzel. No i to co najgorsze-bardzo dluugo sie pracuje:-( Najwczesniej moge wyjsc o 17tej, ale to tylko wtedy jak musze cos pilnego pozniej zalatwic. Normalnie jestem w domu o 19tej.
A co u Ciebie? Jak sie czujesz jako mezatka?:)
Ostatnio jak bylam u chrzestnych w S. to opowiadalam im, ze mam tu taka kolezanke, choc nie wiem jak sie nazywa:), ale nie potrafili Ciebie skojarzyc:-(

Mrovecka, ile wczesniej nalezy sie zapisac do Emili, to na pewno zalezy od terminu. Mnie na przyklad w czerwcu nie udalo sie wcisnac na 1 wrzesnia (szlam na wesele do kolezanki), no i tym sposobem poszlam do innej pani fryzjerki, wyszlam z drozdzowka na glowie:-) Moja siostra tak samo:) Dlatego mam zamiar powiedziec Emili (znam ja od lat, jeszcze z podstawowki), ze jak nastepnym razem nie uda jej sie mnie wcisnac w swoj terminarz, to nie ide na wesele:)

image

Floraska napisałam Ci maila;)

Mrovecka zaraz wyślę jakieś foto;)

image
image
p.s. mrovka podaj maila';))

image
image
podaje adres : mateusz.666@wp.pl
wysłałam zdjęcia.

Co do terminów u Emili - zapisywałam się ponad 3 miesiące przed slubem a i tak miałam szczęscie - zostałam wciśnieta na 7.00 rano - ostatnią wolną godzinę.

image
image
polecam Basie z salonu Alicja w Żukowie ... ponieważ zawsze się u niej czeszę i efekt jest doskonały, ma dziewczyna fantazje
Dzięki dziewczyny, co prawda do wesela jeszcze sporo czasu......
ale widze ze co niektóre dziewczyny z tego forum zapisują sie nawet 0,5 roku przed slubem, a ja nie mam zadnej ulubionej fryzjerki, gdy raz się zawiode już więcej tam nie ide...i potem sama experymentuje....
oczywiscie nie mam zamiaru tego robic przed weselem, oj nie ;-)
dlatego szukam kogoś naprawde godnego polecenia...
Chyba skontaktuje sie z tą Emilią, wiedze ze wiele z was ją poleca
mam nadzieję ze 3 maja bedzie czynne w tym salonie fryzjerskim. słyszałam ze w taki dzien wiekszosc sklepów, zakładów itp jest zamknietych (nigdy nie zwracałam na to uwagi) i obawiam się ze bede miała problem ze znalezieniem fryzjerki itp.
Jeszcze raz dzieki.
do góry