Widok
do firmy Argonaut
smiesza mnie te opinie na temat plywalni, ktore sa autoreklama firmy Argonaut, czy jakiejkolwiek innej. Zarowno na tej plywalni, jak i na basenie PG Argonaut zamieszcza w necie opinie zachwalajce zajecia, ktore az z daleka pachna autoreklama (zawsze przy tym pojawia sie w odpowiednim miejscu adres strony internetowej). Z Argonautem spotkalam sie pare razy przy wykupieniu indywidualnego wejscia na duzy basen. Pan, ktory sprawdzal liste obecnosci byl niemily i opryskliwy, przetrzymywal mnie do samego konca, az wszyscy przyszli, nawet spoznialscy, laaaaskawie pozwalajc zaplacic za wejscie na basen (15zl - ciekawe ile jest teraz, 17?). Zanim zdazylam sie przebrac, to z 45 min plywania mialam juz 40! Na torze 3 osoby (2 na zajeciach, reszta to aqua aerobic, wiec po co to przetrzymywanie?). No ale, jak mozna pokazac 'kto tu rzadzi' to zawsze sie skorzysta z okazji. Ta firma, jak i inne firmy nauki plywania wykupuje pare torow na Gdanskich basenach uniemozliwiajac korzystanie z basenu tym, ktorzy chca po prostu rekreacyjnie poplywac. Potem w tych torach szkoleniowych sa po 1, 2 osoby, a na tych ogolnodostepnych po 6 osob w scisku! taka polityka niestety :(
Moja ocena
Pływalnia Chełm
kategoria: Baseny
obsługa: 1
wyposażenie: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
2.6
* maksymalna ocena 6
Bardzo chciałam się zapisać na Aqua aerobic, niestety po przybyciu do biura Argonaut spotkała mnie i moją koleżankę bardzo niemiła niespodzianka. Niestety, ale podejście do klienta oceniam na 0 ! Bo co mają znaczyć słowa " Muszę się zniżyć do Waszego poziomu (...) Jestem za mądry dla Was, jakbym z Wami rozmawiał normalnie to nic byście nie zrozumiały..." i jeszcze kilka innych, podobnych tekstów. Przykro mi, że tak wyszło, ale proszę Państwa...nie jesteście na tym rynku sami, więc na przyszłość nie obrażajcie klientów...
Bardzo wysoka Kultura Osobista, profesjonalizm przez tzw.duże P, delikatność przeplatająca się z twardą dyscypliną i pracą, doskonała organizacja dająca poczucie rzetelności i ogromne zaufanie.
A to w połączeniu z czystością i higieną, ciszą i odpowiednią kolorystyką wnętrz (szatnie, prysznice, basen), dostępnością i wykorzystaniem czasu do ostatniej minuty na relaks na tej pływalni.
Gorąco polecam.
A to w połączeniu z czystością i higieną, ciszą i odpowiednią kolorystyką wnętrz (szatnie, prysznice, basen), dostępnością i wykorzystaniem czasu do ostatniej minuty na relaks na tej pływalni.
Gorąco polecam.
Trzeba było też napisać, że pracujesz w tej organizacji lub masz tam kogoś bliskiego a nie lać wazelinę jako przeciwwagę dla prawdziwej opinii.
Argo czy jak mu tam to źle zorganizowana firemka, która wykorzystuje publiczny basen do prywatnych celów. Nie radzę przepłacać, są lepsze miejsca z bardziej profesjonalną i miłą obsługą.
Argo czy jak mu tam to źle zorganizowana firemka, która wykorzystuje publiczny basen do prywatnych celów. Nie radzę przepłacać, są lepsze miejsca z bardziej profesjonalną i miłą obsługą.