Widok
Cześć:)
Mamy w Maciejce 16 czerwca. Najpierw przez telefon zrobiliśmy wstępną rezerwację, potem pojechaliśmy zobaczyć jak to miejsce wygląda "na żywo" - i jak tylko tam wjechaliśmy od razu wiedzieliśmy, że tylko tu może odbyć się Nasza impreza;) Piękne miejsce, fajny klimacik - Pani nawet poczęstowała Nas ciastem - pycha:D
Sala jest tak na 0k. 70 - 80 osób. U Nas prawdopodobnie będzie nieco ponad 80, jednak powiedziano Nam, że to nie problem i da radę pomieścić ludzi. Poza tym planują rozbudowę sali i jest szansa, że zdążą do czerwca. I jeszcze rzecz taka - będzie lato, ciepło i część ludzi będzie na dworzu (Ci, którzy palą), i też wszyscy na raz na pewno nie będą tańczyć, więc na pewno jakoś się pomieścimy.
Pozdrawiam
Jak masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało:D
Mamy w Maciejce 16 czerwca. Najpierw przez telefon zrobiliśmy wstępną rezerwację, potem pojechaliśmy zobaczyć jak to miejsce wygląda "na żywo" - i jak tylko tam wjechaliśmy od razu wiedzieliśmy, że tylko tu może odbyć się Nasza impreza;) Piękne miejsce, fajny klimacik - Pani nawet poczęstowała Nas ciastem - pycha:D
Sala jest tak na 0k. 70 - 80 osób. U Nas prawdopodobnie będzie nieco ponad 80, jednak powiedziano Nam, że to nie problem i da radę pomieścić ludzi. Poza tym planują rozbudowę sali i jest szansa, że zdążą do czerwca. I jeszcze rzecz taka - będzie lato, ciepło i część ludzi będzie na dworzu (Ci, którzy palą), i też wszyscy na raz na pewno nie będą tańczyć, więc na pewno jakoś się pomieścimy.
Pozdrawiam
Jak masz jeszcze jakieś pytania, to śmiało:D
No właśnie my tez tam byliśmy i miejsce nas urzekło jest poprostu pięknie. Na początku się wachaliśmy bo my możemy mieć nawet 100 osób i mamy 4 osobową orkiestrę i bałam się o miejsce......!!!!! Ale Pan mi powiedział że planuja rozbudowę i napewno stówka się pomieści:) Tymbardziej, że my dopiero pazdziernik:) Mam pytanko odnośnie umowy. Pan nam powiedział że dla niego potwierdzeniem umowy jest wpłata pieniążków zaliczki na konto co też uczyniliśmy. Czy wy też już wpłaciliście zaliczkę i czy bedziecie od Nich brać jakieś pisemne potwierdzenie zawarcia umowy?????? No nie wiem z jednej strony ludzie wydają się uczciwi, ale róznie bywa. Dlatego pytam się jak to wygląda u was???
Hej:)
Nie było mnie i teraz też jestem na chwilkę.
Ogólnie raz tu jestem raz nie;)
My zaliczkę wpłaciliśmy osobiście i faktycznie wzięliśmy pokwitowanie.
Jeśli będziecie czuć się pewniej to myślę, że nie będzie problemu żeby Wam również ten Pan dał:)
eeeeeeee - to nie macie co się martwić, że ludzie się nie pomieszczą:)
Wszystko będzie dobrze!!!
Nie było mnie i teraz też jestem na chwilkę.
Ogólnie raz tu jestem raz nie;)
My zaliczkę wpłaciliśmy osobiście i faktycznie wzięliśmy pokwitowanie.
Jeśli będziecie czuć się pewniej to myślę, że nie będzie problemu żeby Wam również ten Pan dał:)
eeeeeeee - to nie macie co się martwić, że ludzie się nie pomieszczą:)
Wszystko będzie dobrze!!!