Widok
Zadałeś pytanie, na które odpowiedziałam Ci dwa razy, a to Ty mnie obrażasz. Na forum jestem nowa, a dodałeś mnie od razu do jednego worka. Dla mnie wynika stąd jeden wniosek, zdaje się, że to Isztar ma rację, a Ty w tym pojedynku przegrywasz. Myślałam, że będzie można z Tobą powymieniać poglądy, ale się myliłam.
P. S. Nie mam 158 cm wzrostu, nie jestem szersza niż wyższa, pozostałe obraźliwe komentarze również mijają się z rzeczywistością.
P. S. Nie mam 158 cm wzrostu, nie jestem szersza niż wyższa, pozostałe obraźliwe komentarze również mijają się z rzeczywistością.
nie tak durzy jak Twój. Domyslam się ze twoja gwarancja się już skonczyla :).Nauczymy masz rozdwojenie jaźni??? to już problem strach się bac. , Niby miasto a świnie luzem chodzą. mrau
zoska samoska stala się wesola zoska czyzbys poszla w miasto:).
A co do lykania to zapraszam zawsze możesz sobie possać i lyknac :)
zoska samoska stala się wesola zoska czyzbys poszla w miasto:).
A co do lykania to zapraszam zawsze możesz sobie possać i lyknac :)
isztar to slaby przykład ,
pisanka skad mam wiedzieć ze nowa jesteś??
nie dziw się w jakie zacne grono kolezanke trafilas to takich odpowiedzi możesz się spodziewać.
mi to ogolnie wisi co isztar o mnie myśli . jak by myslala to by.......
Pisanka nigdy nie ufaj opinii innej kobiety.....
Myslisz ze, to co tu się wyprawia można nazwaz pojedynkiem ??
skoro jesteś nowa to poszukaj na innych watkach nicka isztar , zosia samosia teraz wesola zoska i inne. reszte już zostawiam tobie.
dobranoc i nie bierz sobie do serca ze jesteś niska i szersza niż wyzsza itd... uważaj na jadowite zmije, dobranoc.
pisanka skad mam wiedzieć ze nowa jesteś??
nie dziw się w jakie zacne grono kolezanke trafilas to takich odpowiedzi możesz się spodziewać.
mi to ogolnie wisi co isztar o mnie myśli . jak by myslala to by.......
Pisanka nigdy nie ufaj opinii innej kobiety.....
Myslisz ze, to co tu się wyprawia można nazwaz pojedynkiem ??
skoro jesteś nowa to poszukaj na innych watkach nicka isztar , zosia samosia teraz wesola zoska i inne. reszte już zostawiam tobie.
dobranoc i nie bierz sobie do serca ze jesteś niska i szersza niż wyzsza itd... uważaj na jadowite zmije, dobranoc.
Ja kieruje sie "iskrzeniem" i nie chodzi tu o wyglad,raczej o podobne poczucie humoru, o blysk w oku, o optymizm do swiata a nie zrzedzenie;-).Mi chodzi o to np.zeby mezczyzna mnie przyulil,kiedy mam gorszy dzien.Nie musi wszystkiego rozumiec, przeciez mezczyzni sa z marsa, a kobietu sa z wenus:-).Jednak cien zainteresowania, komplement od czasu iduzo przytulania nie zaszkodzi.A wy kolezanki zamiast pomoc facetowi przestancie wylewac jad na niego ;-), no chyba, ze macie te "ciezkie dni".
Lubię dobre młotki :) Można nimi grzmocić bezawaryjnie. Jestem ze Wsi a moja gwarancja jest pozażywotnia.
Chętnie possam aurorkę (ruby robusto) i łyknę szklankę pravdy zanim... zbadam Twoje 185 (???) ... wzrokiem.
Jestem spokojną, starszą panią więc łam zęby i język (mało giętki) na swojej klasie towaru ;)
Chętnie possam aurorkę (ruby robusto) i łyknę szklankę pravdy zanim... zbadam Twoje 185 (???) ... wzrokiem.
Jestem spokojną, starszą panią więc łam zęby i język (mało giętki) na swojej klasie towaru ;)