Widok

do kobiet...

czym się kierują kobiety przy wyborze faceta ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
~pisanka
a ty to 158 , szersza niż wyzsza. wlosy tłuste skołtunione, spacery tylko do biedronki , koncert to ty możesz urzadzic w domu osobiście, kino to w domu przed tv , który odcinek ulubionego serialu leci teraz?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
o ja cie --3 razy Isztar-
zaklinacz!

szkic juz mamy
po 3 kroc cham nad chamy!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadałeś pytanie, na które odpowiedziałam Ci dwa razy, a to Ty mnie obrażasz. Na forum jestem nowa, a dodałeś mnie od razu do jednego worka. Dla mnie wynika stąd jeden wniosek, zdaje się, że to Isztar ma rację, a Ty w tym pojedynku przegrywasz. Myślałam, że będzie można z Tobą powymieniać poglądy, ale się myliłam.

P. S. Nie mam 158 cm wzrostu, nie jestem szersza niż wyższa, pozostałe obraźliwe komentarze również mijają się z rzeczywistością.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kółko pań cię obraża?! Użycie okresleń: bełkot, nie próbuj być głupsza, jesteś szersza niż wyzsza, skołtunione tłuste włosy itp. to twoim zdaniem co jest? Brak słów, myślałam, że wątek ciekawy, ale autorem jest jakiś oszołom w desperacji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawski ale burak z ciebie, nawet psa nie szukaj, bo szkoda zwierzaka ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie dlatego ty wytrzymałeś tylko minutę...

przypuszczam, że w innych sytuacjach życiowych wytrzymujesz podobną ilość czasu więc od razu masz odpowiedź czym kobiety się kierują przy wyborze faceta i dlaczego żadna nie wybiera ciebie ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
"myślałam, że wątek ciekawy"

jest ciekawy jak jasna cholera! nie przestawajcie :))))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
FACECI zrobili sie sprytni..a ty za nimi nie nadazasz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masz potencjał. Taka prymitywna bestyjka z krótką gwarancją przydatności. Wróć gdy dostaniesz dowód osobisty. Nauczymy Cię łykać obcasy i robić kurze ;) mrau...
nie tak durzy jak Twój. Domyslam się ze twoja gwarancja się już skonczyla :).Nauczymy masz rozdwojenie jaźni??? to już problem strach się bac. , Niby miasto a świnie luzem chodzą. mrau
zoska samoska stala się wesola zoska czyzbys poszla w miasto:).
A co do lykania to zapraszam zawsze możesz sobie possać i lyknac :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja zawsze zdanzam na czas :) isztar ile ty masz 50 prawie ?
pytanie zadałem proste, ale trudno kobieta jest na tak proste pytanie odpowiedzieć bez babskich wrednych komentarzy to się nie dziw ze na takie komentasze sa takie odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
isztar to slaby przykład ,

pisanka skad mam wiedzieć ze nowa jesteś??
nie dziw się w jakie zacne grono kolezanke trafilas to takich odpowiedzi możesz się spodziewać.
mi to ogolnie wisi co isztar o mnie myśli . jak by myslala to by.......
Pisanka nigdy nie ufaj opinii innej kobiety.....

Myslisz ze, to co tu się wyprawia można nazwaz pojedynkiem ??
skoro jesteś nowa to poszukaj na innych watkach nicka isztar , zosia samosia teraz wesola zoska i inne. reszte już zostawiam tobie.
dobranoc i nie bierz sobie do serca ze jesteś niska i szersza niż wyzsza itd... uważaj na jadowite zmije, dobranoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Miska zawsze możesz u mnie przy budzie poszczekać.Zupa z burakow 2 razy na dzień i pelna micha wody.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja kieruje sie "iskrzeniem" i nie chodzi tu o wyglad,raczej o podobne poczucie humoru, o blysk w oku, o optymizm do swiata a nie zrzedzenie;-).Mi chodzi o to np.zeby mezczyzna mnie przyulil,kiedy mam gorszy dzien.Nie musi wszystkiego rozumiec, przeciez mezczyzni sa z marsa, a kobietu sa z wenus:-).Jednak cien zainteresowania, komplement od czasu iduzo przytulania nie zaszkodzi.A wy kolezanki zamiast pomoc facetowi przestancie wylewac jad na niego ;-), no chyba, ze macie te "ciezkie dni".
> zamiast pomoc facetowi

W tym wątku tylko raz odezwał się facet.
O 18:28
wątek zatytułowany do kobiet Sadylku :)
U mnie liczy się CHEMIA :)
dlatego się nie wypowiadam, tylko czytam ;)
A jednak burak... Za dużo tej zupy z buraków jesz. Zmień dietę to może mózg odżywisz i zaczniesz myśleć.
Lubię dobre młotki :) Można nimi grzmocić bezawaryjnie. Jestem ze Wsi a moja gwarancja jest pozażywotnia.
Chętnie possam aurorkę (ruby robusto) i łyknę szklankę pravdy zanim... zbadam Twoje 185 (???) ... wzrokiem.
Jestem spokojną, starszą panią więc łam zęby i język (mało giętki) na swojej klasie towaru ;)
do góry