Widok

do kobiet...

czym się kierują kobiety przy wyborze faceta ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
6 filarów poczucia własnej wartosci/?

https://www.youtube.com/watch?v=bfEOa23sRdM
(jak byc mezczyzna-cechy prawdziwego mezczyzny)

pierwszy maz był niski,drugi wysoki--obu miałam serdecznie dosc
" jeśli jest filigranowa, to pół metra wyższy od niej facet to chyba przesada ;)

Sądzę, że pewien Krasnal ma inne zdanie ;D"

Różnica centymetrów, nawet pięćdziesięciu, to najmniejsza z różnic jaka może być między ludźmi :)
To już mamy pełnię wiosny, skoro Krasnale wychodzą zza krzaków ;)
Krasnal ;) na forum bywa - tylko jak to w świecie krasnoludków - zapracowany jest. Co do książki - "Dziennik Mistrza i Małgorzaty". Wg mnie lektura obowiązkowa dla lubiących Bułhakowa, choć miejscami ciężko się czyta. A w trakcie - biografia Katarzyny II.
A przy okazji - jestem pod wrażeniem. Pierwsza kobieta, która spytała, co przeczytałem ;). Pozdrawiam z Szuflandii
Podobno podobne :) wartości przyciągają ludzi bardziej niż np. różnica statusu społecznego. Wygląd nie jest bez znaczenia. To zresztą wynika z wartości. Jeśli staram się dbać o swoją sylwetkę to oczekuję tego samego od partnera lub przynajmniej braku skłonności do tycia.

Czy mężczyźni stali się sprytniejsi a ja za nimi nie nadążam?
Nie sądzę. Gdy czasami ma się kontakt z grupą młodzieży to doskonale widać, że jedni to urodzeni spryciarze a inni to zakręcone fajtłapki:)
Spryt jest wartością, która zwyczajnie stoi bardzo nisko w mojej hierarchii wartości.
To tak odpowiadając bezosobowo uniesieniom niemuzycznym koncertu organowego;)

Jak unikać osób powiedzmy "seksualnie odbiegających od ogółu" to jest dla mnie większym problemem:/
do góry