Widok
nieprawda, że listonosze pracują do 15-16 :) pracowałam na poczcie na jasieniu i tam listonosze schodzili się szczególnie zimą po rozniesieniu wszystkiego dopiero 19-20, był taki jeden co przed 22 potrafił wrócić :P
paczkarz tak samo, zależy ile ma przesyłek i w jakich warunkach musi je rozwieźć - korki, śliskie drogi itd
paczkarz tak samo, zależy ile ma przesyłek i w jakich warunkach musi je rozwieźć - korki, śliskie drogi itd
No tak się składa,że jestem listonoszem i woże też paczki na rejonie wiejskim.I pracuje do 16-17 najpóźniej i też pracowałam na Jasieniu i nigdy ale to nigdy nie byłam i nie będe później niz o 17 w domu.Mam prace 8 h i tego się trzymam,moge zostać 2h dłużej ale nie do 20.No i w teraz przed świętami wozimy paczki po połódniu i to tylko szczegulne ale nie będe pisac bo jeszcze ktoś podłapie i będzie takie zamawiał a nadgodzin u nas nikt nie jest chętny robić :-)
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
orografia nie ma dużego znaczenia dla czlowieka na prawdziwym dobrym poziomie dlaczego tak wielu inteligentnych ludzi nie potrafi tego pojąć?niestety nasz polski język jest tak niepopularny na świecie bo min takie rzeczy jak ortografia odstraszają od niego ludzi, uczcie sie najpierw szacunku do drugiego czlowieka innego a nawet glupszego od siebie od przedszkola najlepiej zacząć bo to jest ważniejsze od jakichś błęduf ortograficznych.