Widok

do margaretki

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiem że miałaś przyjęcie weselne w Koleczkowie w DAJAKu, czy możesz coś więcej napisać o cenach, menu, czy wynajmowałaś u nich równiez pokoje, jak wcześnie rezerwowałas termin, itp ?
możesz ewentualnie podesłać jakies fotki na maila

pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak możesz to prześlj mi proszę namiary do tego miejsca w Koleczkowie(Dajak)> Bardzo proszę. Mój mail to : maciejka-81@o2.pl
Dzięki serdeczne :)

Kasia
http://kjdajak.prv.pl/
sprawa była prosta bo chcielismy aby impreza wygladała tak samo jak ta na której Dajak nas urzekł, płacilismy 55 zł za osobe w tym 2 daniowy obiad z przystawka i 3 rodzajami salatki, napojami ( zimnymi i goracymi ) ciastami i winkiem a i hiszpanskim szampanem tyle ze goscie za duzo nie pili, bo wiekszosc byla zmotoryzowana. Pokoi nie wynajmowalismy, obsluga super bardzo polecam p. Olę i p. Przemka - zrobili nam super prezent i super niespodziankę nie bede pisac bo moze robia tak zawsze to nie bedziesz miala niespodzianki. Stroili salę oni leciutko bardzo. Muzę puszczali z kompa z naszych płyt. Pytaj jak cos jeszcze chciałabys wiedziec ;-)
nie wiesz czasem czy mozna zorganizowac u nich taka luzniejsza impreże z grilem? a ile osób może pomieścic dajak?
mysmy mieli 30 osób i myslę że jeszcze z 10 by weszło. Apopos luxnej imprezy to na 100% można czy mają grilla to nie wiem.
margaretka dzięki za informację, o to właśnie mi chodzilo,
msz może zdjęcia wnętrz Dajaka i czy ewentualnie mogłabys przesłac na maila?

pozdrawiam
przesle jak tylko znajde chwilke wolnego a to moze potrawac bo wlasnie odebrałam mieszkanie jupiiiiiiiiiiiiiiii

Inne tematy z forum Koleczkowo

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry