Widok

do osób które oczerniały księży z banina

jestem ciekawa jak się teraz czują osoby które tak oczerniały księdza proboszcza i ksiedza Lecha. Poruszyło was sumienie pewnie nie bo wy nie macie sumienia a serce macie z kamienia. Prze waszą zawisłość ksiądz Leszek się rozchorował. Wkurza mnie to co piszecie!!!Czepiacie się niewinnych ludzi jak jesteście tacy święci to czemu nie wstapicie do klasztoru!potraficie dużo gadać a tego że za plecami po każdej mszy świętej stoicie pod kościołem i co robicie zastanówcie się?obgadujecie!taka jest wasza wiara ale wy przecież jesteście święci!!!umiecie drugiej osobie dupe obrabiać a sami jesteście jeszcze gorsi!!! teraz pozostało nam nic innego jak modlić się aby ksiądz Leszek jak najszybciej wyzdrowiał i wrócił spowrotem do parafii!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jasne ale tej na Gdańskim Chełmie - choć to stanowczo za blisko .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
niewiem kim jesteś ale jestęś zgorzchniałym egoistą zapatrzonym w siebie ciekawe jakbyś się czuł gdyby to ciebie wykopali z własnego domu. Ale ty pewnie nie masz domu ani rodziny co tak piszesz! oby ciebie spotkało to samo może i nawet gorsza sytuacja-jeśli masz dzieci choć w to wątpie to zastanów się !!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jakiego domu? Co ty za farmazony pieprzysz? Domem księdza jest kościół a nie parafia. A ksiądz się rozchorował przez nas, taaa jasne! Dziura ozonowa i powódź w Świniarach to też nasza wina.
Czy wy naprawdę nie widzicie, że księdza obchodzi tylko jego własny tyłek i to jak go ratować.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
nastąpiło pogorszenie się choroby , ale co cię to obchodzi ,prawda?nagonka na ks lecha , powinna być karalna
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9
uważaj na słówka widać że od świętych nie pochodzisz!byś się wstydził tak pisać o księzach. Jak ci coś nie pasuje to zmień ty parafie i miejscowośc nikt ćie tu nie trzyma egoiso zapatrzony w siebie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
O rany! ile tu grzechów popełniłeś? Taki z ciebie katolik? Coś Wam się w główkach poprzewracało z obroną tych księży. Zachowujecie się jak jakaś ciemnota średniowieczna. Normalne jest, że księży się zmienia, ale chyba najwyraźniej nie w Baninie (może tu jest jakiś odłam kościoła).
a Lech faktycznie tak się rozchorował, że lata dzisiaj naokoło kościoła jak oparzony.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
normalna sytuacja to zniszczyć człowieka ? a gdzie moralnośc biskupa ? to on traktuje parafian jak ciemnotę średniowieczna ,mają sidzieć cicho i oddawać mu daninę ,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

lech zdechł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Leży w Krakowie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

lech zdechł teraz jest amica
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

z powrotem, piszemy z powrotem. a klechy, no coz - won. kler skompromitowal sie wspolpraca z zaborcami, zwlaszcza rosja carska, okupantami roznej masci, prl-em. "wspólpracą" z mamonom i gwalceniem dzieci. a wiec- won i to jak naszybciej. jeszcze jedno- niektorymi z nich np. rydzykiem zajma sie sluzby specjalne. inni natomiast pod sąd. jeszcze nie dzis, ale sie zajmą. tak bedzie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

nadzieję lejesz w me serce, ale chyba się nie doczekamy jak Kościuszko...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Typowy betoniarz z klubem bez tradycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale Ci zryli czachę...ja pierdzielę. Gdzieś ty się chował/chowała?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też zwróciło to moja uwagę. Skoro ludzie wpływają na zdrowie drugiego człowieka, to dlaczego Bog go przed tym nie obronił? Tylko "pozostało się modlić." Dlaczego jedli dzieje się coś złego to nie wina Boga, ale jeśli coś dobrego to już jego zasługa. Co to za Bóg skoro nie potrafi obronić swojego niewinnego przedstawiciela. A ksiądz Leszek to być może ma jeszcze kaca po pielgrzymce, 2 tygodnie niekontrolowanego chlania, a wątroba już nie ta sama.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

i panbuk mu nie pomógł w chorobie? Pozwala mu cierpieć? Nic nie robi pomimo modłów i wieloletniego strzyżenia owiec ku jego chwale?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

abc,w dechę.dodałbym jeszcze ten rozanielony głos.Co oni qurfa mają pod tą sutanna ze takim głosikiem walą.Coś ich tam łechce po jajach,czy jak?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprawdź najpierw u siebie czy je masz?

luzie opamiętajcie się obrażanie się nawzajem nie jest wyjściem. ... dajcie sobie spokój i niech każdy zajmie się swoimi sprawami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ludzie ksiądz to też człowiek
też ma uczucia i też może się pochorowac.... nie wrzucajcie tez wszystkich księży do jednego worka... ludzie niech każdy patrzy na siebie i dajcie zyc innym!!!! dobrego wieczoru wszytskim

No niestety, PiS uczy ludzi nienawiści, chamstwa, zabija w nich empatię... Co widać na tym forum
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

no tak KOD jest tego przykladem jaka inteligentna mamy opozycje nie osmieszaj sie kobieto i nie obrazaj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jakiś pajac odkopał temat sprzed 8 lat a wy się podniecacie...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

pajaca to widzisz codziennie rano w lusterku...

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (10 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry