Widok
do osób które oczerniały księży z banina
jestem ciekawa jak się teraz czują osoby które tak oczerniały księdza proboszcza i ksiedza Lecha. Poruszyło was sumienie pewnie nie bo wy nie macie sumienia a serce macie z kamienia. Prze waszą zawisłość ksiądz Leszek się rozchorował. Wkurza mnie to co piszecie!!!Czepiacie się niewinnych ludzi jak jesteście tacy święci to czemu nie wstapicie do klasztoru!potraficie dużo gadać a tego że za plecami po każdej mszy świętej stoicie pod kościołem i co robicie zastanówcie się?obgadujecie!taka jest wasza wiara ale wy przecież jesteście święci!!!umiecie drugiej osobie dupe obrabiać a sami jesteście jeszcze gorsi!!! teraz pozostało nam nic innego jak modlić się aby ksiądz Leszek jak najszybciej wyzdrowiał i wrócił spowrotem do parafii!!!
niewiem kim jesteś ale jestęś zgorzchniałym egoistą zapatrzonym w siebie ciekawe jakbyś się czuł gdyby to ciebie wykopali z własnego domu. Ale ty pewnie nie masz domu ani rodziny co tak piszesz! oby ciebie spotkało to samo może i nawet gorsza sytuacja-jeśli masz dzieci choć w to wątpie to zastanów się !!!
O rany! ile tu grzechów popełniłeś? Taki z ciebie katolik? Coś Wam się w główkach poprzewracało z obroną tych księży. Zachowujecie się jak jakaś ciemnota średniowieczna. Normalne jest, że księży się zmienia, ale chyba najwyraźniej nie w Baninie (może tu jest jakiś odłam kościoła).
a Lech faktycznie tak się rozchorował, że lata dzisiaj naokoło kościoła jak oparzony.
a Lech faktycznie tak się rozchorował, że lata dzisiaj naokoło kościoła jak oparzony.
z powrotem, piszemy z powrotem. a klechy, no coz - won. kler skompromitowal sie wspolpraca z zaborcami, zwlaszcza rosja carska, okupantami roznej masci, prl-em. "wspólpracą" z mamonom i gwalceniem dzieci. a wiec- won i to jak naszybciej. jeszcze jedno- niektorymi z nich np. rydzykiem zajma sie sluzby specjalne. inni natomiast pod sąd. jeszcze nie dzis, ale sie zajmą. tak bedzie
Też zwróciło to moja uwagę. Skoro ludzie wpływają na zdrowie drugiego człowieka, to dlaczego Bog go przed tym nie obronił? Tylko "pozostało się modlić." Dlaczego jedli dzieje się coś złego to nie wina Boga, ale jeśli coś dobrego to już jego zasługa. Co to za Bóg skoro nie potrafi obronić swojego niewinnego przedstawiciela. A ksiądz Leszek to być może ma jeszcze kaca po pielgrzymce, 2 tygodnie niekontrolowanego chlania, a wątroba już nie ta sama.