Salon polecił mi moj znajomy. Pierwsza wizyta przebiegła bardzo neutralnie. Pani mi pofarbowała włosy, kolor sliczny. Jednak ścięcie niekoniecznie udane. Po miesiącu na odnowienie koloru wybrałam sie do tego samego salonu, ponieważ byłam bardzo zadowolona z koloru. Pani położyła mi farbe na odrosty, po czym pobiegła do innego stanowiska nakładać kolejnej klientce farbe. Po pol godz wrociła do mnie i zaczeła tylko przeciągać kolor na reszte włosów. Zwróciłam uwage, że to może nie wystraczyć, Pani ucieła którko moje wątpliwości. Przy myciu genialnie wymasowała mi głowe, jednak przy suszeniu okazało sie ze mam kolorowe włosy. Umówiłam sie następnego dnia na poprawke. Poprawiła, chociaz włosy końcowy efekt był duzo ciemniejszy niż planowany. Dałam trzecią szanse. Tym razem do Pana. Jego aparycja nie była najwiekszym problemem tej wizyty. Po nałożeniu farby przeszedł do kolejnej klientki. Włosy myła mi juz praktykantka, oczywiście bez masażu. Za usługę zapłaciłam 30zł wiecej niż przy poprzedniej wizycie. Jakość niska, ilość jak najwięcej. To nie przetrwa długo, przy tak licznej konkurencji na rynku. A szkoda, bo produkty fajne...