Widok
do zakochana24
sluchaj jutro spotykamy sie z moja przyjaciolka ktora mieszka na chelmie. ona ma tam jakas swietna fryzjerke, takze podpytam ja czy dojezdza do domu, no bo salon jest na chelmie. jutro sie wszystko wywiem i dam ci namiary. ona mi juz o niej mowila 2 miesiace temu, ale ja na razie fryzjerki jeszcze nie szukam ;))
Salon Fryzjersko - Kosmetyczny DLA PANI ul. Cieszyńskiego 36, pawilon 71 (to w jakims centrum handlowym), telefon 058 300 45 81 p. Ania.
W sprawie dojscia do domu najlepiej sie z nia spotkaj i dogadaj, bo kumpela nie wie czy ona dojezdza, ale powiedziala zebys pogadala z babka. Ceny w porownaniu z innymi salonami sa bardzo przystepne. Zycze powodzenia!
W sprawie dojscia do domu najlepiej sie z nia spotkaj i dogadaj, bo kumpela nie wie czy ona dojezdza, ale powiedziala zebys pogadala z babka. Ceny w porownaniu z innymi salonami sa bardzo przystepne. Zycze powodzenia!
ja juz zamowilam buty do kosciolka i na plener :) na wesele bede miala jakies na zmiane ;)) wiesz w styczniu ten snieg jednak moze byc ;))
oto moje cudo w kolorze ecru
Shot with PENTAX Optio 60 at 2007-08-06
oto moje cudo w kolorze ecru
Shot with PENTAX Optio 60 at 2007-08-06
sukienke mam taka: (ecru)
Shot with COOLPIX P4 at 2007-08-06
kupilam je na allegro, sa zrobione z imitacji zamszu i lycry, mozna je prac nawet, na zmiane butow nie mam jeszcze ale nie bede szalec :P kupie jakies tansze hihih bez przesady :) te kozaczki chce miec w kosciele zeby bylo mi cieplo i na plenerku bo planujemy w sniegu fotki ;))
Shot with COOLPIX P4 at 2007-08-06
kupilam je na allegro, sa zrobione z imitacji zamszu i lycry, mozna je prac nawet, na zmiane butow nie mam jeszcze ale nie bede szalec :P kupie jakies tansze hihih bez przesady :) te kozaczki chce miec w kosciele zeby bylo mi cieplo i na plenerku bo planujemy w sniegu fotki ;))