Widok

do zakochana24

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
sluchaj jutro spotykamy sie z moja przyjaciolka ktora mieszka na chelmie. ona ma tam jakas swietna fryzjerke, takze podpytam ja czy dojezdza do domu, no bo salon jest na chelmie. jutro sie wszystko wywiem i dam ci namiary. ona mi juz o niej mowila 2 miesiace temu, ale ja na razie fryzjerki jeszcze nie szukam ;))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez poproszę na mejla jak będziesz miała jakies wieści
monikanaczyk@wp.pl
image
Shot at 2007-08-01
spoko ;))

podbijam

up...dzis bede wiedziala co nieco ;))

dzieki Tonya:) nie bylo mnie na forum,ale dzieki, bede wdzieczna:)

image
[/url]
Salon Fryzjersko - Kosmetyczny DLA PANI ul. Cieszyńskiego 36, pawilon 71 (to w jakims centrum handlowym), telefon 058 300 45 81 p. Ania.

W sprawie dojscia do domu najlepiej sie z nia spotkaj i dogadaj, bo kumpela nie wie czy ona dojezdza, ale powiedziala zebys pogadala z babka. Ceny w porownaniu z innymi salonami sa bardzo przystepne. Zycze powodzenia!

dzieki:)

image
[/url]
a jak twoje przygotowania?cos nowego?ja sie zastanawiam nad butami, chcialam odkrtye na pasek na kostce,ale to zima i wiem,ze powinnma miec zakrtye, juz nie mowiac o tym,ze marzyly mi sie kozaki jakies fajne:)ale pozniej trezba by bylo je zmienic ,wiec to podwojny wydatek:(

image
[/url]
ja juz zamowilam buty do kosciolka i na plener :) na wesele bede miala jakies na zmiane ;)) wiesz w styczniu ten snieg jednak moze byc ;))

oto moje cudo w kolorze ecru

image
Shot with PENTAX Optio 60 at 2007-08-06

a masz sukienke w kolorze ecru? a gdzie je kupilas i za ile jesli mozna spytac? bo faktycznie fajne, mozna w sumie nawet pozniej w zime w nich chodzic. z czego one sa? a na przebranie jakie bedziesz miala?

image
[/url]
sukienke mam taka: (ecru)

image
Shot with COOLPIX P4 at 2007-08-06

kupilam je na allegro, sa zrobione z imitacji zamszu i lycry, mozna je prac nawet, na zmiane butow nie mam jeszcze ale nie bede szalec :P kupie jakies tansze hihih bez przesady :) te kozaczki chce miec w kosciele zeby bylo mi cieplo i na plenerku bo planujemy w sniegu fotki ;))

za buty zaplacilam 80 zlotych. jest aukcja jeszcze gdzie jest rozmiar 40 i koszt 45 zlotych, ale trzeba je licytowac. ja sie z babka dogadalam zeby kupic je od razu i zaplacilam 80 zlotych. bardzo mi sie podobaly i balam sie ze ktos mi je podkupi :))

a podalabys mi stronke do tej aukcji,ale kurcze kupilas je bez mierzenia? nie lubie kupowac bez mierzenia.

image
[/url]
ehh zrobilam to pierwszy raz ale tam sa wszystkie wymiary. ja nosze rozmiar 40 ale na wszelki wypadek kupilam 41 ;)) nie pdoam ci adresu bo mi sie nie wyswietla ale wpisz na allegro algo uzytkownika fmnina albo kozaki Donna Christina ;)) sa tez rozowe hihih

ok dzieki wielkie, a gdzie masz slub i wesele itd?:)

image
[/url]
wesele w Dworze Kaszubskim Magnat w Bojanie i slub tez w kosciele w Bojanie

masz tu jeszcze jeden namiar na fryzjerke - wzielam ja z relacji Modern Lady---- p. Magda, która obecnie prowadzi swoją pracownię fryzjerską na gdańskim Chełmie na ulicy Hebanowskiego 79 tel. 0-58 306 69 13 lub 0-607 559 226.

i co udalo ci sie fryzjerke zalatwic?

dzieki:)ale czy ona wpada do domu, wiesz moze?

image
[/url]
nie wiem

Inne tematy z forum Chełm

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

do góry