Widok

dobra ginekolog trojmiasto!!!!!!!

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam dobrej ginekolog najlepiej z gdanska do kogo chodzicie mamusie...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Tomczyk Medycyna Rodzinna za Żabiance - super babeczka.

image
Również polecam dr Tomczyk :)

dr Czupryńska
moja już trochę wiekowa ale ufam jej wieloletniej praktyce- dr Ewa Wszelaki- Lass

image
Invicta- Ewa Paszkiewicz

image
podbijam ja tez szukam dobrego gin. zalezy mi aby był z gdańska, w pełni poświecał swój czas podczas wizyty, cenne sa dla mnie takie cechy jak życzliwosc, wyrozumiałość, cierpliwość, brak sarkastycznych uwag-to bardzo wazne!, dobry kontakt ze swoimi pacjentkami i mozliwosc kontaktu w sytuacji awaryjnej. wiem ze wiele wymagam jakna dzisiejsza sluzbe zdrowia ale dla mojego maluszka szukam najlepszego lekarza:)
dr Łapińska przyjmuje w oliwie na burzyńskiego
invicta dr lenckowska ale nie wydaje mi sie zeby którys lekarz siedział z toba godzine w gabinecie, bo ty tak sobie zyczysz, zwróc uwage na to ze nie jestes jedyna a kazda przyszla mama chce miec dobra opieke lekraska a do tego lekarz do takze człowiek.

a gdzie napisałam ze godzinę?:) mam po prostu dosc lekarzy którzy pragna zbadac pacjenta w 5 minut z nosem spuszczonym we własn notatki. jednym razem wizyta moze trwac 10 min innym 20- wszystko zalezy od sytuacji,ilosci pytan. to moje pierwsze dziecko a ja jestem raczej wątłego zdrowia wiec chce dobrego ginekologa. cóż w tym złego?:)zapewne ty równiesz pragniesz dla siebie i swoich bliskich profesjonalizmu i wszystkiego co najlepsze:)
dr Moll właśnie taki jest....świetny ginekolog przyjmuje w endomedzie na zabiance

dr Łapińska

image
image
Dziób chodziłaś do Łapińskiej? Ja też.
tak kiedyś,super babka.miła,delikatna,wyrozumiała...jednak nie prowadziłami ciązy-czy ona przyjmuje jeszcze w invikcie?chyba juz nie??

image
image
Nie. Teraz przyjmuje na Burzyńskiego w Oliwie i w Sopocie w ramach nfz.
a co sądzicie o dr. Zofii Pankrac? czy ktos u niej sie leczył?jakie ma podejscie do swoich pacjentek?
jezeli na NFZ to polecam doktora MUSIAŁa przyjmuje na kartuskiej w MSWiA (przyjmuje w poniedzialki srody i czwartki i w srody robi usg) jest mily sympatyczny i czasem "dowali"jakism smiesznym tekstem :) polecam...

a jezeli chcesz prywatnie to polecam doktora OLSZEWSKIEGO przyjmuje na grunwaldzkiej (moze nawet rozmawiac z toba i mezem przez godzine jezeli jest taka potrzeba) chodze do niego poniewarz MUSIAŁ nie zajmuje sie kobietami w ciazy z cukrzyca(a ja mam juz 8 lat cukrzyce) jest sympatyczny mily odpowie na kazde pytanie...

image

image

lolitko mozesz mi powiedziec jak wyglada mozliwosc kontaktu z tymi gin w sytuacjach awaryjnych? widze ze tez mialas problemy zdrowotne:( ja musze zmienic lekarza w ciagu najblizszych 2 tyg bo nie chce wiecej isc do swojego gin..:( to co przeszłam po wizytach u niego to szok... ostatnio mialam plamienie bardzo skape ale jedak... przestraszylam sie zaplakana dzwoie do niego po rozmowie ktora byla bardzo oschla(w stylu jak mi sie nie chce z toba gadac) pojechalismy z mezem do niego do szpitala i tam mi sie oberwalo ze panikuje ze meza niepotrzebnie budze o 5 rano a mezowi powiedzial zeby kupil sobie mercedesa bo przez cala ciaze bedzie musial tak ze mna dwa razy w tygodniu jezdzic bo pankara jestem itp....ech szkoda gadac.. teraz balabym sie do niego zadzwoic cokolwiek by sie nie dzialo..a to przeciez nie powinno tak byc:( zalezy mi na lekarzu z którym moza sie skontaktowac rowniez za pomoca kom. lub maila, ktory wrazie strachu uspokoi wyjasni i nie sadzi sarkastycznych uwag. jesli nie ma komplikacji to kazdy jest mily ja natomiast mam problemy zdrowotne pojawily sie kamieie, uczuleie a nabial itp itd.. czy jestescie w stanie mi pomoc i doradzic nalepszego ginekologa?
do olszewskiego mozna dzwonic w kazdej chwili i z kazdym pytaniem (przy wizycie daje wizytowke z numerem kom.)
a co do musiala to dokladnie nie wiem ale na jego pieczatce jest jego numer kom.

image

image

mogłabys mi dac namiar na tego dr olszewskiego? gdzie on przyjmuje? po poich doswiadczeniach boje sie jak gnia spotkania z ginekologiem...no i jak ja mam powiedziedziec dlaczego chce zmienic lekarza...:( ech dlaczego tak ciezko o dobrego specjaliste z powolaniem.... dziekuje ci za pomoc:)
na GRUNWALDZKIEJ 87/91 mieszkania 4
telefon: 0-602-634-151
www.pro-femina.com
najpierw musisz do niego zadzwonic i umowic na wizyte a co do tego czemu chcesz zmienic mow smialo(ja mu powiedzialam dlaczego nie poszlam do lekarki ktora mi polecili w szpitalu)mozliwe ze sie zapyta skad znalazlas namiary na niego(mnie sie pytal to powiedzialam ze na forum)

image

image

lolitko dziekuje ci bardzo za namiar i wsparcie:)
Haniu zarejstrowalam sie do dr Paszkiewicz na nfz,chodziłas prywatnie czy na nfz??? fajna jest? dobra lekarz??? w jakim wieku??

image
image

Inne tematy z forum Żabianka

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry