Widok
Polecam panią Donatę w gabinecie na Batalionow Chłopskich w Redłowie. Ma zdrowe podejście do tematu, a przy tym przesympatyczna i konkretna. Zna się na problamach skornych.Wreszcie moja twarz wygląda na ludzką. Do tej pory ciagle oczyszczalam ja jakimis maszynami. a tam konkretne zabiegi oczyszczajace, normalizujace, zluszczajace i to za kazdym razem inne. Teraz jestem bardzo zadowolona :D i ciesze sie, ze poznalam caly personel.Polecam bo mozna tam takze kupic produkty do domowej pilegnacji ktore wypisuje pania Donata dopiero po konsultacji i pierwszym zabiegu.
Witajcie dziewczyny, jestem wykształconym kosmetologiem
jeśli macie ochotę skorzystać z usług z zakresu kosmetologi leczniczej, zachowawczej i pielęgnacyjnej to zapraszam do skorzystania z moich usług, które wykonuję profesjonalnie u klientek w domu.
Więcej informacji na temat wykonywanych zabiegów otrzymacie Panie na mojej stronie internetowej:
http://pogotowiekosmetyczne.eu/
Serdecznie zapraszam!
jeśli macie ochotę skorzystać z usług z zakresu kosmetologi leczniczej, zachowawczej i pielęgnacyjnej to zapraszam do skorzystania z moich usług, które wykonuję profesjonalnie u klientek w domu.
Więcej informacji na temat wykonywanych zabiegów otrzymacie Panie na mojej stronie internetowej:
http://pogotowiekosmetyczne.eu/
Serdecznie zapraszam!
Polecam Salon Kosmetyczno-Fryzjerski "Dotyk Piękna" na Słupeckiej 6 (koło Warszawskiej. Sama tam chodzę i uważa, że są super. Profesjonalne dziewczyny oraz miła obsługa i dobry nowoczesny sprzęt. Od fryzjerstwa po profesjonalną kosmetykę na wysokim poziomie i masaże prowadzone przez rehabilitantkę... Szczerze polecam. tel.508 804 415
Rozwiń i wytłumacz proszę zdanie "Szczególnie polecam na wizaż." ech... :) Pomijając budowę zdania, uważam, że te Panie same powinny zasięgnąć porady dobrej wizażystki, a nie doradzać innym. O umiejętnościach fryzjerskich nie wspomnę. Nie chcę oczywiście nikogo zniechęcać, bo każdy salon ma swoich wielbicieli i przeciwników. Opinia ta odnosi się po prostu do mojego poczucia estetyki.