Widok

dobry chirurg dziecięcy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam! Poszukuję do konsultacji dobrego chirurga dzieciecego dla mojego 5 miesięczngo syka. Bardzo proszę o info, który z gdańskich lekarzy jest godny zaufania. Wielkie dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam z synkiem u dr komassary prywatnie w swissmedzie ponoś b.dobry specjalista tyko trochę gburowaty ale nie to się liczy pozdrawiam !!!

dr Wyrzykowski - przyjmuje w Swissmedzie
telefon podam na maila
dagmara majeranowska przyjmuje w sopocie i w gdyni w szpitalu morskim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś byłam u chirurga dziecięcego w Gdyni na ulicy warszawskiej 34, lekarz nazywa się R. Wesołowski, nie wiem jak przeprowadza zabiegi, my byliśmy na konsultacji, po poradę czy zabieg jest potrzebny (na szczęście nie był), ale muszę się podzielić tym, że pan doktor tak mnie ujął, że jestem zachwycona! jeśli ktoś ma dziecko które bez wielkiego entuzjazmu chodzi do lakarzy, to tego lekarza nie musi się obawiać, oczarował mojego 2- latka, tak że ten leżał na kozetce rozebrany i jeszcze się przy badaniu uśmiechał. Niezwykle ciepły człowiek, o wspaniałym podejściu do dzieci!Pozdrawiam też panią z rejestracji!!!!! Moje dziecko nie chciało stamtąd wychodzić:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry