Widok

dobry dermatolog Gdańsk

Witam,
czy znacie może dobrego dermatologa, który by przyjmował na kasę chorych, z Gdańska.
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image[/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie przyjmuje pani doktor Imko Walczuk

Michajłowski nie wydaje mi się dobrym lekarzem. Na moją zmianę skórną spojrzał może przez sekunde z dużej odległości. Przepisał machinalnie maść na grzybicę, która nic nie dała, bo były to przebarwienia/powikłania pozapalne. Zmiana nie znikła ale upierał się że nic nie widzi podczas wizyty kontrolnej i miałam wrażenie że chce mnie jak najszybciej spławić. Kabotyneria i niepoważne traktowanie pacjenta!
U mnie też Bijan przepisał machinalnie leki które nie pomogły a zaszkodziły.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odwiedziłam wielu dermatologów w Gdańsku uważanych za dobrych. I mówię to z pełnym przekonaniem - w Gdańsku nie ma dobrych dermatologów. Wszyscy to pozoranci. Leczenie polega na przepisywaniu standardowych leków, które często mają duże skutki uboczne. Nie chce im się nawet dokonać rzetelnej analizy skóry, nie mówiąc o holistycznym podejściu do leczenia. Nawet na funkcji poszczególnych warstw skóry i jej możliwości regeneracyjnej nie znają się. Odwiedziłam 8 dermatologów i każdy mówił co innego. Jeden zaprzecza drugiemu. Konowały jak dla mnie i tyle.
Dr Zarazińska była dla mnie nieprzyjemna. Leczenie polegało na zleceniu m.in. badań (niepotrzebnych - wg innych lekarzy). Słaba komunikacja z pacjentem. Dr irytowało że zadaje merytoryczne pytania i dopytuje o mój problem zdrowotny. Odnosi się wrażenie ze chce pacjenta jak najszybciej spławić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również nie polecam dr Bijana. U mnie postawił diagnozę zmiany skórnej zza biurka, nie wstając nawet z krzesła i nie przeprowadzajac wywiadu z pacjentem. Przepisana maść zaostrzyła objawy. Dwóch innych dermatologów zanegowało branie tej maści.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Natomiast ja znalazłam pełny wykaz dermatologów przyjmujących na NFZ w Gdańsku: https://gdansk.gdzienajszybciej.pl/dermatolog/

Z całego serca mogę polecić derm-al w Sopocie na Armii krajowej, Bardzo profesjonalna kadra klinika zajmuję sie tylko chorobami związanymi ze skórą mi pomogli wyjść z trądziku. Bardzo polecam!

Popieram opinie. Dr Drożdżewska jest okropna. O ile na medycynie może się i zna, to jako człowiek jest nieprzyjemna, opryskliwa, naburmuszona, potrafi brzydko odzywać się do pacjenta. Już nigdy więcej do niej nie pójdę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam Dr Drożdżewskiej z Baltimedu na Orunii. Moja wizyta u tej kobiety trwała 5min. Kobieta nawet nie chciała obejrzeć ani wysłuchać co mi dolega. Nie udzieliła mi żadnej porady, nie dała żadnego skierowania na badania ani żadnej recepty. Odfajkowała sobie tylko, że wizyta się odbyła po czym pospieszała mnie abym jak najszybciej opuścił gabinet ponieważ w kolejce czekają następni pacjenci. Zero zaangażowania. Na NFZ przyjmuje, ale nie leczy tylko nabija sobie kasę. Być może przyjmując prywatnie inaczej traktuje pacjentów, ale lekarza z takim nastawieniem zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tej zakładce jest kontakt do wszystkich wenerologów jacy przyjmują w 3city: http://katalog.trojmiasto.pl/zdrowie_i_medycyna/wenerolodzy/

Jakiś kontakt poproszę....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takim razie polecam Małgorzatę Sokołowską Wojdyło. Oraz panią Monikę Konczalską. Dobrym specjalistą jest również Igor Michajłowski ( aczkolwiek nawet prywatnie trudno jest się do niego zapisać z racji dużej ilości pacjentów).

Raczej prywatnie. Na fundusz nie chcę poniewaz jak na razie nie mam możliwości dostania skierowania, poza tym chcę dostać się jeszcze na dniach jeśli byłoby to możliwe.

Prywatnie? Na fundusz?

A jakiego dermatologa WENEROLOGA byście polecili w Gdańsku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Mam ten sam problem z dzieckirm co pani. Czy wkoncu udala sie pani do dobrego specjalisty ktory wam pomógł? Pozdrawiam
a imko-walczuk nie jest dobra? przyjmuje na nfz w przychodni przy tzw. szpitalu kolejowym, ale w innych miejscach tez
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie ma dobrego dermatologa na NFZ w Trójmieście. Ze swojej strony polecam doktora Igora Michajłowskiego, po 15 latach okropnej walki i bywania u różnych lekarzy, wyleczył mnie całkowicie z trądziku!!! Bardzo szczegółowo bada, przejmuje się pacjentem i nie wciska byle czego. Jest naprawdę godny zaufania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ostrzegam przed Anną Omernik która po zamykaniu naczynek zostawiła mi blizny i doły na policzku!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (58 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...

Żel intymny szukam (3 odpowiedzi)

Drodzy Forumowicze i Forumowiczki, jaki żel polecacie? Niestety, borykam się z takim problemem, a...

do góry