Widok

dobry dermatolog Gdańsk

Witam,
czy znacie może dobrego dermatologa, który by przyjmował na kasę chorych, z Gdańska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Drożdżewska, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
ale ta Dr Drożdżewska to gdzie dokładnie przyjmuje na tej Orunii Górnej? jakim tam dojechać autobusem, może ktoś podpowiedzieć? no i czy ktoś wie, czy jest możliwość na NFZ, czy tylko prywatnie? (jaka cena wizyty prywatnej?)
dziękuję za odp.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przyjmuje na NFZ.

Baltimed na Krzemowej chyba (sprawdź w necie)

autobus 154 i wysiadasz na ostatnim przystanku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale jeszcze bardziej polecam Dr.Czubek i Zarazińską
w starym szpitalu kolejowym
to jest przeniesiona dermatologia z ul.Długiej.
Czeka się głównie maks 2 tygodnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie polecam Baltimedu zarówno od strony dermatologicznej jak i laryngologicznej.Lekarze pracują tam od niechcenia.Kiedyś z dzieckiem byłam na Morenie w przychodni i tą Panią dermatolog moge polecić
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak,tak..

na pewno niektórzy wyleczą tymi kosmetykami bielactwo,łuszczycę,grzybicę czy AZS..głupia reklama swoją drogą :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zarazińska przyjmuje na NFZ na Wajdeloty we Wrzeszczu. Terminy długie nie są - pierwszy raz czekałam 1,5 tygodnia, za drugim razem 4 dni.
Odradzam dr Smętka. Usiłował mnie kompletnie bezpodstawnie namówić na terapię genomodulującą (wiele miesięcy brania bardzo agresywnych leków, które kosztują za całość ok. 1500zł) z powodu trądziku. Okazało się, że wyjściem jest zmiana diety i wyeliminowanie chemii (kremy, makijaż, konserwanty w żywności, antyperspiranty itd.). Trądzik znikł w kilka miesięcy.
Dr Smętek nie zwrócił również uwagi, że moja wątroba ma się coraz gorzej z powodu ok. rocznej (bez przerwy) kuracji antybiotykami, jaką mi wymyślił.
Nie polecam. Słyszałam, że do chorób skórnych o pochodzeniu alergicznym, grzybiczym itp. jest super, ale do leczenia trądziku odradzam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr. Zarazińska przyjmuje w szpitalu Kolejowym na Powstańców na fundusz. Polecam również dr. Sobjanek bardzo dobry fachowiec. Prywatnie na Szerokiej a na fundusz był kiedyś w przychodni Świętokrzyskiej, nie wiem jak w tym roku. Polecam
dr Katarzyna Bulińska, spółdzielnia lekarska, Gdańsk-Wrzeszcz, Al. Grunwaldzka 68.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posluchajcie glupie komentarze zostawiajmy dla siebie bliska mi osoba pracuje w Baltimedzie i nie jest OKROPNA.polecam panią lekarz Anete Drożdżewska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bardzo polecam doktor Marię Czubek, pomogła mi bardzo, bo wyleczyła moją zmorę-trądzik. Ja chodzę do niej prywatnie,ale wiem że przyjmuje też w byłym szpitalu kolejowym(jest chyba ordynatorem)
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
A ja kompletnie nie polecam dr Bijan, przepisuje tylko środki z których zapewne ma dodatkową kasę. Notorycznie każe kupować Cetaphil, pomimo, że nie zgłaszałam problemu z cerą, sam się dopytuje i sugeruje, że koniecznie trzeba tym myć twarz.
Przyszłam z zupełnie czym innym, o czym zupełnie nie chciał mi nic powiedzieć i dwa razy zmieniał zdanie co do diagnozy i irytował się wszelkimi pytaniami. Nie wydaje mi się, że jest to profesjonalna obsługa, ani dobry lekarz.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam dr Imko-Walczyk mnie i wielu znajomym pomogła bardzo. Wizyta szybka i konkretna i co najważniejsze szybko i skutecznie leczy. Przyjmuje w byłym kolejowym na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
odradzam dr Smętka, borykam się z trądzikiem już od ponad 5 lat, przyjmowałam najsilniejsze leki, przechodziłam juz chyba przez wszystkie możliwe kuracje, które podobno miały pomóc i trądzik miał zniknąć na zawsze, byłam strasznie osłabiona, śpiąca, zero energii do życia ale skoro miało mi to pomóc to mimo wszystko się nie poddawałam i walczyłam przez pewien okres po kuracji nastąpiła poprawa, co jakiś czas pojawiały się pryszcze ale głównie w okresie miesiączkowania, miałam nadzieję, że wreszcie udało mi sie wyleczyć niestety myliłam się, trądzik powrócił.. może nie w takim stopniu jak przed silną kuracją ale jest i strasznie szpeci moja twarz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ile kosztuje wizyta u pani doktor?
100 zł, o ile dobrze pamiętam.
A kto leczył skutecznie melasme(ostude)-jakiego dermatologa polecacie na taka przypadłość?
W Trójmieście mam sprawdzonego dermatologa http://www.dermalergtrop.com/ jak chcesz zapytaj czy zajmie sie Twoim problemem. Mi pomog w wielu kwestiach
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam temat! Mógłby ktoś polecić naprawdę dobrego dermatologa na NFZ?
Byłam już u dwóch pań - jednej na morenie, drugiej w GCZ i jestem rozczarowana. Pierwsza z pań - owszem była fachowa, ale kolejka do niej ogromna a bagatelizowała moje znamiona, twierdząc, że mogę je sobie wszystkie usunąć, ale będę miała blizny. Druga pani stwierdziła natomiast, że pojawiające się na przedramieniu i łydce krostki - potwornie swędzące aż do powstawania ran, to wynik ŚWIERZBU.... =.= O ile mi wiadomo, świerzb nie pojawia się w tych miejscach i wygląda zupełnie inaczej.

Proszę o pomoc, bo nie mogę patrzeć na swoją skórę przez te rany, a dodatkowo mam problem ze znamionami, które warto skontrolować przed wakacyjnym opalaniem.

Inne tematy z forum Morena

Słoneczna Morena - opinie i oceny (126 odpowiedzi)

Słoneczna Morena to osiedle, które powstanie na terenach dawnej Piekarni Piecki. Zabudowa...

Leśna Dolina (67 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

do góry