Widok
zdecydowanie ALEX na Roszczynialskiego, chodzę tam od lat na różne "rzeczy", bardzo polecam, jak coś to mam kilka fotek ich prac :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
dziekuje dziewczyny!
Karolinka jakbys miala jakies foto rozjasnianych wloskow to bede wdzieczna za przeslanie . mail mam w profilu.
jestem szatynka i zawsze farbowalam na braz, ciemny braz. a teraz wrocilam do naturalnych i chcialabym torche rozjasnic...jakas zmiana by sie przydala ;) dlatego wlasnie szukam sprawdzonego fryzjera ;)
Karolinka jakbys miala jakies foto rozjasnianych wloskow to bede wdzieczna za przeslanie . mail mam w profilu.
jestem szatynka i zawsze farbowalam na braz, ciemny braz. a teraz wrocilam do naturalnych i chcialabym torche rozjasnic...jakas zmiana by sie przydala ;) dlatego wlasnie szukam sprawdzonego fryzjera ;)
ja np. miałam u nich robione albo czerwone pasemka na czarnych włosach, albo z czarnych zrobiły mi piękny brąz z jasnymi pasemkami, mają dobre ceny i ja w sumie chodzę do nich w ciemno bo wiem, że zawsze wyjdą zadowolona :) zaraz ci na maila wysyłam fotki
http://www.slubnemarzenie.com.pl
ja chodze do oasis na ceynowy, ale teraz zamierzam wypróbowac na żwirki i wigury Fryzjer U basi, moja teściowa była i bardzo sobie chwali ( tanio i ładnie)...na pewno nie polecam fryzjera w auchan ten federico cos tam... MASAKRA, baaardzo drogo, fryzjerka nieuprzejma, a przede wszystkim w ogóle nie mająca pojęcia o ścinaniu jak jej powiedziałam że grzywka jest krzywo ścieta to sie wielce obuerzyła że jak mi na tym tak zależy to może mi ją wyrównać..absurd..chciałam sobie poprawic humor i sie wyluzowac a wyszłam wkur..... na maxa
Halo, witam! czy ktoś tu jeszcze jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie dotyczące fryzjera? Będę w Hotelu Spa w niedługim czasie i chciałbym sobie zrobić jakaś fryzurkę:) (chodzi mi o podgolenie boków przy długich włosach zaznaczam). W hotelu polecono mi fryzjera w AuchanPort Rumia. czy ktoś ma jakieś aktualnie spostrzeżenia dotczące tego salonu? czy potrafią obcinać? Z góry dziękuję za odpowiedz!!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Nie rozumiem, czemu Admin przeniósł wątek Selgros z działu Rodzina i Dziecko do działu Moda i Uroda, a tego wątku - Dobry fryzjer - Rumia nie przeniósł ???!!! Przecież ten wątek również nie powinien się tu znależć !