Widok

dobry ginekolog w Gdańsku

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
Czy któraś z forumniczek mogłaby mi polecić dobrego ginekologa w Gdańsku, najlepiej kobietę, podać orientacyjne koszty i dni w których przyjmuje :)
Dziękuje i pozdrawiam
Malwina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam panią Banach z Polmedu na Zaspie (Startowa) Ja chodzę do niej od wielu lat i naprawdę jest ok :) Starsza pani, w pierwszej chwili może wydać się oschła ale to mylne wrażenie. Nie wiem jak przyjmuje, bo ja mam czas tylko po pracy, np. w czwartki bodajrze do 18:00. Jak chcesz się na już umówić to 40 pln. Można sobie też wybrać ją jako lekarza ginekologa i wtedy wizyty są darmowe. Nr do Polmedu (58) 769 37 60

Dzięki za informacje i pozdrawiam
Malwina
Hej, ja chodzę do pani Frankowskiej Konopy, ona przyjmuje na Chełmie. Młoda kobieta i bardzo sympatyczna, przyjmuje we wtorek, srode i piątek. Koszt wizyty 50 zl, za cytologię płaciłam chyba około 30. Nie naciąga na wizyty, jest rzeczowa, miła, delikatnie bada i na dodatek zagada Cię i rozładuje atmosferę. Polecam. Jej numer telefonu to 300-47-97
image

image

Dzięki bardzo,
Już zapisałam się na wizytę do dr.Dagmary Klasy - Mazurkiewicz. Przyjmuje w Gdańsku na Konopnickiej i w Swissmedzie. Dzięki za pomoc i pozdrawiam
Malwina

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry