Widok

dobry instruktor do nauki jazdy!

Motoryzacja Kursy prawa jazdy Nauka Temat dostępny też na forum:
Poszukuje sprawdzonego,doswiadczonego instruktora do nauki jazdy samochodem.Moze znacie kogos z trojmiasta/

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a znam pan krzysiek nr 665661616
ja znam super Instruktora zdałam egzamin na prawko za 1 razem p.Kaliszak Marek nauka jazdy Lekcja tel.501185711.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepszy instruktor i były egzaminator Artur 506 560 570. Zdałam za 1 razem !

www.artusek.pl

POLECAM :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
potwierdzam, ARTUSEK jest the best;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Potwierdzam p. Kaliszczak 99% kursantów zdaje egzamin za 1 razem
SPEED
p. Janusz jest rewelacyjny jeśli chodzi o teorię i mega rewelacyjny jesli chodzi o jazdy :-))
ZRESZTĄ OPINIE KURSANTÓW MÓWIĄ SAME ZA SIEBIE

POZDR>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam
jestem zainteresowana kontaktem z instruktorem
Pan Jacek Suszyński 601 647 772
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Darek Daszczyk z ośrodka Draco w Pruszczu Gd. Zdałem za pierwszym razem. Wytłumaczył- zrozumiałem, zdałem!
Jak mogę doradzić tobie to jeździj z dwoma instruktorami. Bo co nie dopowie jeden to dopowie drugi. Ja jeżdżę u dwóch z różnych ośrodków.Moja przerwa to 3 lata od ostatniego niezdanego egzaminu. Zobaczymy jak mi za kilka dni pójdzie na egzaminie
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
ja polecam pania Anie Penar 0 666 053 606
trafiłam do niej bo to znajoma mojej koleżank, miałam 10h dodatkowych poszlam na egzamin i zdalam!!!
Babka jest świetna tak tłumaczy i przepisy i technicznie o samochodzie ze szok... moj poprzedni instruktor (facet) jej do pięt nie dorasta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
zgadzam się P. Marek jest najlepszy
P. Marek Kaliszak oczywiście 501-185-711
Zdalam za pierwszym razem i jezdze bez zadnych problemow od roku. Polecam p.Roberta z CREDO i nikogo innego (a kilku instruktorow mialam...). Wysoka kultura, poczucie humoru i full profesjonalizm! Nie tylko ja zdalam bez problemow po nauce u pana Roberta. BARDZO POLECAM. I pozdrawiam pana Roberta!!!!!:)
Potwierdzam!! ja także wyjeździłam kilka dodatkowych godzin z panią Anią i zdałam za pierwszym podejściem!! jest świetna, rzeczowa i cierpliwa! każda godzina wykorzystana na maxa!! taj więc POLECAM POLECAM POLECAM!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Instruktorzy OSK Elite.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zdecydowanie popieram, szczególnie p. Artur Olszewski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
szczerze odradzam. Pani Ania ciągle odmawia godziny, spóźnia się, bawi sie telefonem podczas jazdy, prawie nic nie tłumaczy... jest niesympatyczne i wiecznie narzeka!!! opowiada o wypadkach... totalna porażka. może dobrze jeździ samochodem ale uczyć to absolutnie nie powinna. dodatkowo oszukała mnie na pieniądze.... na szczęście trafiłam na super instruktora także ze szkoły AS i udało mi się zdać za pierwszym razem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jezdzilam z p. Czesia Zamoscinska nr 602 665 048 super instruktorka, bardzo duzo mnie nauczyla, skorygowala zle nawyki po innym instruktorze. Cierpliwa i spokojna kobitka. Polecam z czystym sumieniem. Pozdrawiam Ela.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry