Widok

dobry kurs prawa jazdy w gdańsku - gdzie?

Nauka Temat dostępny też na forum:
Hej, nie znalazłam na forum wiec pytam..
jakie miejsce byście polecali na kurs prawa jazdy??
w 3miescie jest sporo możliwości, lecz nie wiem co wybrać
Z doświadczenia wiecie zapewne jacy instruktorzy i gdzie sa najbardziej cierpliwi ;)
czy informacje podawane byly przydatne podczas egzaminu? itp
jaki sa wasze doświadczenia - z góry dziękuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapisz się http://bestatrade.pl/szukanie-dobrego-instruktora-nauki-jazdy/ doskonali instruktorzy.

Ja uczyłam się jeździć tutaj https://www.elkaschool.pl/ i jestem zadowolona. To była trzecia szkoła nauki jazdy do której się zapisałam. W dwóch poprzednich był dramat. Instruktorzy nerwowi, nie potrafili nic wytłumaczyć. W Elka School Pan bardzo sympatyczny, spokojny i dokładnie wszystko tłumaczył. Zdałam za pierwszym razem :)

Jeśli zawsze będziesz przejmować się opinią innych ludzi, nigdy nie zrealizujesz swoich marzeń, bo zawsze znajdzie się ktoś komu to nie będzie odpowiadać. Nie zdałaś? Życie! Głową wysoko i walcz dalej, w końcu będziesz miała to prawko...

Do nauki polecam ten portal;
https://tioman.pl/systemy-zarzadzania-ruchem
Znajdziesz tam dokładne opisy wszystkich znaków drogowych.

NO i dobrze jest również zainstalować sobie jakąś apkę do nauki.

Ja robiłam kurs w szkole Artom. Jestem zadowolona. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Są elastyczni jeżeli chodzi o terminy jazd. Zajęcia teoretyczne prowadzone tak bym nie musiała si wiele uczyć w domu. Jazdy też na poziomie z instruktorem który ma wiedze i doświadczenie. Spokojnie wszystko tłumaczył i cierpliwie ćwiczył ze mną na placu i na mieście. W rezultacie nauczyłam się jeździć sprawnie i bezpiecznie. Egzamin zdałam bez problemu.

Jak najbardziej mogę polecić http://www.autoszkolalider.pl/ . Dla mnie wybór tej szkoły okazał się strzałem w dziesiątkę, zostałam tutaj doskonale przygotowana do egzaminów także bardzo się cieszę, że postawiłam na tą szkołę. Instruktorzy mają wspaniałe podejście

Od siebie mogę polecić ci https://alien.szczecin.pl/ . Jak dla mnie jest to najlepsza szkoła jazdy, dodatkowo instruktorzy mają wspaniałe podejście i co ważne atmosfera jest naprawdę świetna, nie ma żadnego stresu, także jak dla mnie to był doskonały wybór

Ja robiłem kurs na prawko w Ośrodku AS. Przystępnie i rzeczowo prowadzą zajęcia teoretyczne. Na jazdach tez było dobrze. Instruktor potrafi nauczać nie wprowadza nerwowej atmosfery. Po prostu dobrze uczą.

Dobrą szkoła jest Artom. Mają dobrych i cierpliwych instruktorów. Robiłam u nich kurs na prawo jazdy. Ciekawie prowadzone wykłady. Jazdy zawsze z instruktorem który potrafił cierpliwie i spokojnie wyjaśnić jak wykonać manewr lub jak zachować się w danej sytuacji na skrzyżowaniu. Po kursie u nich nie miałam problemu na egzaminie.

Też robiłem kurs w Asie. Są naprawdę dobrzy. Zarówno podczas szkolenia na samochód jak i na motocykl było ok. Instruktorzy na poziomie. Dobrze uczą i maja dobre efekty. Ja zdałem egzaminy za pierwszym razem

Dobrze uczą jeździć w szkole As. Teoria dobrze przedstawiona tak że nie wiele musiałem powtarzać w domu. Jazdy tez z instruktorem który potrafi nauczać ma cierpliwość i wytrwale ćwiczył ze mną manewry. Podczas jazd po mieście bacznie obserwował moją jazdę i jak trzeba było to wprowadzał korekty. Potrafią nauczać.

Dobre Kursy na prawo jazdy mają w Artom. Jakieś pięć lat temu robiłem u nich kat B i było ok. Ostatnio robiłem u nich kat C +E i KW. I też nie mam zastrzeżeń. Mają dobre samochody. Instruktorzy z wiedza i z zaangażowaniem szkolą kursantów. DO tego dobra organizacja nie ma problemów z terminami.
Szkoła jazdy oes w sumie spoko, teoria w tydzień machnięta. .. a co do jazd. ... porażka czekam już 2 miesiąc na pierwsze jazdy ;-; jak ktoś chce szybko to nie polecam robić na miszewskiego.. ceny ładne ale no dajcie spokój. ... czekać prawie 4 miesiące na pierwsze teorie a później kolejne 2 lub więcej na następne zajęcia praktyczne? .... jestem ciekaw czy uda mi się zdać xD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z Martą. Tez robilam prawko w OES'ie i polecam. Szczegolnie polecam pana Marka Chojeckiego- akurat on byl moim instruktorem- bardzo wymagajacy czlowiek, ale dzieki temu teraz swobodnie ruszam sie po drodze, bo wszystko mam w malym paluszku. Zdalam bez najmniejszego problemu! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.osk-oskar.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobra szkoła to OES, mają dobrą cenę i atmosfera podczas jazd jest naprawdę bardzo fajna, zero stresów dostarczanych przez instruktora, który wszystko tłumaczy w przystępny sposób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja zrobiłem błąd że poszedłem do na kat C do elki school : /
Polecam OSK AL - CAR. Nauczyciele sa swietni, a w dodatku nie jest tak drogo.
czyli nic sie nie zmieniło w expercie
szkoła do d..y
nie wiem kto im te pozytywne opinie pisze? i tak bazują na tych naiwniakach, zbierają kasę, " bujałam się" u nich 4 miechy -cierpliwa jestem
zero komunikacji
zmieniłam szkołę i dopiero się ruszyło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ahahaaha dobre
Ja także polecam Elka School w Gdańsku- Wrzeszczu.
Super atmosfera, super sprzęt i świetne przygotowanie:)
Zdałam z koleżanką za pierwszym razem:)
Mój mąż jest teraz na kat CE po zrobieniu tam C:):)
Polecam z czystym sumieniem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

do góry