Widok

dobry kurs prawa jazdy w gdańsku - gdzie?

Nauka Temat dostępny też na forum:
Hej, nie znalazłam na forum wiec pytam..
jakie miejsce byście polecali na kurs prawa jazdy??
w 3miescie jest sporo możliwości, lecz nie wiem co wybrać
Z doświadczenia wiecie zapewne jacy instruktorzy i gdzie sa najbardziej cierpliwi ;)
czy informacje podawane byly przydatne podczas egzaminu? itp
jaki sa wasze doświadczenia - z góry dziękuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam Elka School we Wrzeszczu na ul. Klonowej, oraz instruktorów tej szkoły Jacka i Tomka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzięki za podpowiedzi i ja chętnie skorzystam... :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobrze , że nie pan Midura - bo to porażka ....... małżonek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inżynier Midura - pan egzaminator , który nigdy jako egzaminator nie pracował a mniemanie ma o sobie jakby Ośrodek Egzaminacyjny był jego prywatną firmą . To porażka na dwu liniach - i instruktor do d.. i egzaminator bez praktyki .....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jak przedmówcy wyżej tylko Delta ale ta na Zaspie na Meissnera :) ja zdałam za pierwszym razem nawet obyło się bez większego stresu. Wykłady bardzo ciekawe nawet Pan Remek przyniósł oponę i tłumaczył różnicę między letnią a zimowa :D Swoją drogą czy ktoś wie dlaczego inna firma na Przymorzy nazywa się Delta Plus? Czy to przypadek? Rozmawiałam ze swoim instruktorem ale mi nie odpowiedział.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam, dla mnie prywatnie najlepszym OSK w trojmieście jest Delta Plus na przymorzu. Mają atrakcyjne ceny, bezstresowa atmosfera i przede wszystkim wykwalifikowani instruktorzy, którzy nauczą każdego prowadzić samochód. A teoria prowadzona jest na mistrzowskim poziomie, dokładnie jest omawiany każdy rozdział z książek na przykładach z życia oraz dobra dogodnością jest to że zajęcia prowadzone są często indywidualnie przez co można więcej się nauczyć, co pomaga w bezstresowo zdać teorie! Polecam wszystkim, którzy się jeszcze nie zdecydowali ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
osobiście mogę polecić OSK Delta Plus na Przymorzu obok galerii e-leclerc, wysoki poziom nauczania teorii prowadzony przez cierpliwą panią Grażynkę, która bardzo dobrze i spokojnie tłumaczy, jak i równiez profesjonalni instruktorzy, którzy do każdego kursanta podchodzą indywidualnie. Poza tym panuję u nich spokojna atmosfera, wręcz rodzinny klimat, a to też się przydaję przed egzaminem, gdyż wiadomo sam egzamin jest stresujący. Osobiście polecam! http://oskdeltaplus.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam OSK DRIFT w Gdańsku. Bardzo cierpliwi instruktorzy, elastyczne godziny, już kilku znajomych ma dzięki nim prawko, warto spróbować.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez polecam POLDKA na Zaspie i p. Marka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się. Potwierdzam. I instruktor, pan Jacek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo polecam MIX z Oruni, pan Jacek Puzyr. Pełen profesjonalizm, uczciwość i bardzo wysokie umiejętności, zarówno jako kierowca jak i pedagog (chyba ma takie wykształcenie). Jestem zbudowany po kursie u tego człowieka. Egzamin oczywiscie zdany:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Vektra we Wrzeszczu. Pan Andrzej - świetny nauczyciel :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ARTOM na Oruni (kiedyś mieścili się w Zrembie),
Pan Tomek rzeczowo i na temat :) i za 2 razem, bo za pierwszym tak mnie trema żarła, że na placu 2 razy mi zgasł ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja natomiast polecam OSK EXPERT ,zdałam za pierwszym razem , a moją instruktorką była Iwona Midura .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Delta ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Również polcem POLDKA zdałam za pierwszym razem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
OSK OSKAR !!! instruktor P. Janusz Górzny :) polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

OSK SPEED!!!

Polecam z czystym sumieniem. Dzieki Januszowi (genialny instruktor) zdałam za pierwszym razem.
Szkoła jazdy na najwyższym poziomie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepsza szkoła jazdy to MIX ul. Kołobrzeska. Profesjonalizm pod każdym względem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

JĘDREK GDYNIA GRABÓWEK

Ja również polecam gorąco OSK Jędrek. Ja akurat uczęszczałam na zajęcia do instruktora p.Marka i zdałam za 1 razem! Moja kuzynka po kilku latach postanowiła ponownie podejść do egzaminu, po kilku nieudanych próbach i z Panem Markiem również zdała za 1 razem. Właściwie całą rodziną zaufaliśmy "Jędrkowi" i wszyscy nowi kierowcy rodzą się właśnie tam. Ceny są niewygórowane, niedaleko ośrodka jest stacja SKM i przystanek ZKM.
A co do Pana Marka? Sympatyczny, cierpliwy, mający głowę na karku Pan, można z nim porozmawiać na każdy temat. W samochodzie zawsze było nienagannie czysto. Między innymi maglował ze mną te miejsca, które obowiązywały na egzaminie. Jak czegoś nie rozumiesz, stara się rozrysować wszystko na spokojnie i pokazać jeszcze kilka razy. Kiedy moja nauka jazdy dobiegała końca, p. Marek zrobił mi nawet egzamin. :)
Polecam, polecam, polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

Adwokat - rozwod (20 odpowiedzi)

Witam Szukam dobrego adwokata ktory poprowadzi moj rozwod, bardzo prosze o informacje

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

do góry