Widok

dobry kurs prawa jazdy w gdańsku - gdzie?

Nauka Temat dostępny też na forum:
Hej, nie znalazłam na forum wiec pytam..
jakie miejsce byście polecali na kurs prawa jazdy??
w 3miescie jest sporo możliwości, lecz nie wiem co wybrać
Z doświadczenia wiecie zapewne jacy instruktorzy i gdzie sa najbardziej cierpliwi ;)
czy informacje podawane byly przydatne podczas egzaminu? itp
jaki sa wasze doświadczenia - z góry dziękuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem czy Pan Wojtek Midura czy nie, ale EXPERT po moich 5 godzinach na C mówił że raczej nie zdam, a zdałem. Bardzo trafne uwagi mieli i zwracali uwagę na najistotniejsze rzeczy. Ja POLECAM!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Wiadomo - ile osób, tyle odpowiedzi. Ja robiłem kurs w Gdyni i egzamin też zdawałem w Gdyni. Spokojnie mogę polecić szkołę ELCAR (http://elcargdynia.pl/). Mają ok ceny i naprawdę fajną kadrę. Zdawalność raczej za 1 razem, ale wiadomo, że to czasami też szczęście, choć instruktor mówił, że na egzamin idę pokazać jak dobrze jeżdżę, a nie żeby zdać dzięki szczęściu :) Polecam więc tę szkołę za całokształt :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
idz do efektu na zaspie dobry osrodek i duzo sie nauczysz ja z tamtad duzowynioslem i zdalem za pierwszym razem ceny sa przystepne i morzna sie dogadac na raty bez rzadnego problemu pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Najlepszym OSK jest DELTA ! Indywidualne podejście, dużo cierpliwości, wskazówek oraz wsparcie spowodowały, że zdałam egzamin na prawo jazdy szybko i bezstresowo, co wydawało się niemożliwe. Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja też się podpisuję pod Panią również jeździłam z Panem Krzysztofem super człowiek bardzo spokojny i nauczył mnie więcej w 10 godzin niż 30 z innym ośrodku!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
taki siwy z brodą i ciemnozielonym punto jeździł?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mialam z ekspertem niezle jazdy,

dzien przed egzaminem, ostatnie godziny, które były zapłacone,
nie mogly zostac wyjezdzone, bo bolała go głowa/zle sie czul,

za drugim razem podobnie, tylko tym razem auto nawalilo,
dzien przed egzaminem!

i nie dalo rady zalatwic innego instruktora/auta

zdalam za 2gim razem, ale nie dzieki ekspertowi, tylko dzieki kilku jazdom z inną szkoła...

i jeszcze troche innych spraw, ale nie chce mi sie juz pisac, pozno jest.
dobranoc, nie polecam osk ekspert
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pan Wojtek Midura to totalne nieporozumienie :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
OSK Expert i instruktor pan Wojtek Midura. Zdałam za pierwszym razem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Pan Bogdan z Sorisso wcale nie jest dobrym nauczycielem. Mi też go polecano i źle na tym wyszłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pan Marek swietny instrukto polecam ja i paru znajomych za 1-szym:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba najlepiej to w Anglii...za pół ceny tego co w tym dzikim kraju i jest szansa zdać w normalnym trybie,a nie becalić kilka,albo naście razy na tą bande,która zrobiła sobie prywatny folwark z państwowego egzaminu..PO-rażka
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poldek! 2 kategorie zrobione i w sumie kurs trzeciej także :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Na al.Grunwaldzkiej 238 w Gdańsku :)
How 2 drive
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

OSK ALDA

zdecydowanie polecam OSK ALDA w Gdańsku

Pan Artur to najlepszy instruktor, z wieloletnim doświadczeniem, który uczy jeździć profesjonalnie i bezstresowo. Dzięki niemu nie zostałam niczym zaskoczona na egzaminie i zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, a nauka była dla mnie czystą przyjemnością.

Jeżeli chcecie nauczyć się jeździć w miłej atmosferze i z najlepszymi istruktorami to wybierzcie OSK ALDA
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 4
Drift na Suchaninie.....zdalam za pierwszym razem.Instruktor Piotr,super człowiek,cierpliwy,wyrozumiały,wszystko wytłumaczy:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja "niestety" mogę się podzielić własnym doświadczeniem.
Jako 18-latek startowałem bodajże w EXPRESS - bądź podobnie. Największa porażka jaką przyszło mi zdzierżyć.

Ostatnio polecono mi Sorriso - Pan Bogdan jest naprawdę dobrym nauczycielem, ale nie potrafił do mnie trafić - 3 razy podchodziłem do egzaminu i poległem, bo byłem niedoinformowany - trzeba było go ciągnąć za język, jak się coś chciało wiedzieć.

Bratowa poleciła mi dokupić jazdy w OSK Piąty Bieg - Andrzeja. Facet koło 30-stki, ale z takim podejściem że bez problemu zdałem od razu. Nie załatwia prywaty, skupia się na jeździe, widzi i wytyka błędu, których się potem nie robi.

Wnioski? Trzeba czasem popełnić kilka błędnych decyzji, aby potem znaleźć tego najlepszego. Z czystym sumieniem polecam, nikt, ale to nikt nie będzie zawiedziony ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
tylko Carusek Ja, moja Małżonka i szwagierka wszyscy za pierwszym razem takze tylko Carusek i Pan Marek :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
polecam jak najbardziej szkołę POLDEK i instruktora Krzysztofa :) przez 10 godzin nauczył mnie więcej niż nauczyłam się przez 40 godzin w innych szkolach. polecam, uczy jeżdzić a nie zdać prawo jazdy :):):)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam OSK Jędrek przy ulicy Morskiej w Gdyni :) a z instruktorów szczególnie panią Gosię :) dzięki niej zdałam za 1 razem !!!! :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Co? Gdzie? Kiedy?

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...

rak piersi w stadium 4 (3 odpowiedzi)

Witam. Moja bliska znajoma dowiedziała się niedawno, że ma raka piersi, już w czwartym stadium....

do góry