Widok
dobry niedrogi fryzjer Rumia
poszukuje dobrego fryzjera w Rumi !!!!!!;) jak macie swojego fryzjera fryzjerke to dajcie namiary slyszalam co nieco o fryzjerach i czytalam na forum wizaż tam mozna sie wiele dowiedziec nie tylko o fryzjerach ;) :) (interesowaly by mnie okolice rumi janowa) ale jesli wiecie gdzie mozna zrobic wloski u milej o dobrej p.fryzj. to czekam na namiary pozdrawiam!!!!!
Spróbuj na Gdańskiej ( chyba 17 , obok przychodni rehabilitacyjnej ) , nazywa się bodajże Studio urody - jest nowa właścicielka i ja była zadowolona , bo ceny przystępne , a fryzjerki znają się na rzeczy . Mają swoją stronę w necie , gdzie jest cennik i fotki zakładu - ja ich znalazłam przez googla ( www.studio-urody.com.pl )
hmmmm fajnie ze piszecie o fryzjerach w rumi ja tez poszukuje dobrej fryzjerki w Rumi;) bynajmniej bende wiedziała gdzie następnym razem sie bende mogła wybrac bo z fryzjerami to czasami nie ma łatwo :( sama coś o tym wiem można by też napisać coś o fryzj.co nie najlepiej radzą sobie w swoim fachu ;) agunia 1980 napisał(a):
> Spróbuj na Gdańskiej ( chyba 17 , obok przychodni
> rehabilitacyjnej ) , nazywa się bodajże Studio urody - jest
> nowa właścicielka i ja była zadowolona , bo ceny przystępne , a
> fryzjerki znają się na rzeczy . Mają swoją stronę w necie ,
> gdzie jest cennik i fotki zakładu - ja ich znalazłam przez
> googla ( www.studio-urody.com.pl )
> Spróbuj na Gdańskiej ( chyba 17 , obok przychodni
> rehabilitacyjnej ) , nazywa się bodajże Studio urody - jest
> nowa właścicielka i ja była zadowolona , bo ceny przystępne , a
> fryzjerki znają się na rzeczy . Mają swoją stronę w necie ,
> gdzie jest cennik i fotki zakładu - ja ich znalazłam przez
> googla ( www.studio-urody.com.pl )
witam wszystkich!!!!!!! odnośnie fryzjera w Rumi to poleciła bym na Dębogórskiej 16 jak sie jedzie z hutniczej to po lewej stronie jest tam b.fajne solarium maja fajne lampy sama sie tam zreszta opalam i nie drogo bo 1 zł.za min no i jest tam tez tapicer czy krawcowa niewiem dokładnie :* ale byłam u tej fryzjerki na obcięcie to b.mi śie podobało niebawem sie znowu do nie wybiore pozdrawiam wszystkich!
Hej, . Długo szukałam dorego fryzjera w rumii. Tydzień temu byłam w salonie Aga na Ceynowy. Nowy salon. Zajęła się mna Pani Sylwia.
Jestem mega zadowolona. Mam długie kręcone włosy. Nie umiejętne strzyżenie powoduje, kilku miesięczne chodzenie w związanych włosach... Pani bardzo ładnie je wycieniowała i świetnie się układają. Co do koloru - robiłam kontrolowany odrost. Fajnie doradziła, a efektem sa koleżanki zachwycające się kolorem. Ja tez jestem zadowolona w końcu - i mam zamiar tam chodzić. Koszt wizyty był nie duży patrzać na nakład pracy. Liczyłam dużo więcej. Także dla mnie plus :)
Jestem mega zadowolona. Mam długie kręcone włosy. Nie umiejętne strzyżenie powoduje, kilku miesięczne chodzenie w związanych włosach... Pani bardzo ładnie je wycieniowała i świetnie się układają. Co do koloru - robiłam kontrolowany odrost. Fajnie doradziła, a efektem sa koleżanki zachwycające się kolorem. Ja tez jestem zadowolona w końcu - i mam zamiar tam chodzić. Koszt wizyty był nie duży patrzać na nakład pracy. Liczyłam dużo więcej. Także dla mnie plus :)
Maurycy bardzo dobry fryzjer wesoły, żartobliwy i dobry fachowiec i niedrogi.