Widok

dobry ortopeda-marzenie czy rzeczywistość w gda?!?!?!

Dla urozmaicenia mojego życia sportowego postanowiłem jakis czas temu pograc w piłeczke. Okazało się to wielkim błędem. W przypadku rowerku mogę liczyć na Siebie, to w przypadku piłeczki muszę też liczyć na wyrozumiałość przeciwników. Takiego nie doznałem, jakiś DEBIL wbiegł mi w kolano, przewróciłem się na niei usłyszałem lekki trzask:/ poszedłęm do lekarza "specjalisty" kktóry stwierdził uraz kolana, ale nie kości i profilaktycznie włożyłgips na 4 tygodnie. popytawszy siętroche wśród kolegów uznałem, że był to jakiś DEBIL PRIMO, gdyż urazów miękkich się tak już nieleczy. Teraz szukam dobrego ortopedy. plissss, pomocy rowerowa brać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Stawiam na ekipę z Wojewódzkiego w Gdańsku (część z nich jest też w przychodni w Kolejowym). W tym roku naprawiłem łąkotki, a w przyszłym czeka mnie rekonstrukcja więzadeł krzyżowych. Bez uwag.
Pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli nie uprawiasz kolarstwa wyczynowo – nie ścigasz się to poszedłbym do ordynatora ortopedii na Zaspie Pana Marka Bogdańskiego – przyjmuje w spółdzielni we Wrzeszczu. Solidy i uczciwy (to moja opinia).
Jeśli się ścigasz, to poszedłbym do ortopedy sportowego! Np. do Łodzi do prywatnej kliniki Medical Magnus. Doktor Krochmalski to uznane nazwisko!

Rafał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak lekarze to debile to doksztalc sie sam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
PEWNIE JESTES LEKARZEM?? TO JEST MOJA OPINIA, O NIEKTORYCH LEKARZACH OCZYWISCIE, A KONKRETNIE O JEDNYM, KTORY MA NA WSZYSTKO w*******E I PROFILAKTYCZNIE WSTAWIA NOGE W GIPS, NIE BADAJAC. OCZYWISCIE MUSIALES TO WZIASC DO SIEBIE, LEKARSKA BRAC, TFU!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe, człowieku nei wszyscy lekarze to debile jak to piszesz, powiem nawet, ze w swoim zyciu tylko na świetnych lek. trafiłem, debile sie zdarzaja wsrod nich tak samo czesto jak w reszcie społeczeństwa. A btw to pisze sie wziąć, a nie wziąść ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie kolega krzyzaka? pozdrawiam wasza kochajaca sie rodzinke. moze przeczytaj DOKŁADNIE co napisalem. nie uwazam ze wszyscy lekarze to debile, ale TEN na ktorego sie nadzialem! sam mam kilku znajomych lekarzy i nigdy nie oskrzalem spolecznoscie jako takiej, tylko indywidua. tak trudno to zrozumiec?!?! drukowane literki to za malo? ale oczywiscie, ponoć ok 60% ludzi nie rozumie co czyta, pozdrowionka i buziaczki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam A. Smoczyńskiego Partyzantów 49b (341-97-83) . Szybka i trafna (!) diagnoza, skierowanie do Szpitala Wojewódzkiego w Gdańsku i już parę lat jestem po "shaving'u rzepki" i "resekcji błony maziowej" - cokolwiek to znaczy ale kolanko ma się dobrze mimo, że wcale go nie oszczędzam. Uzaleznienie od roweru przeważa nad rozsądkiem i zaleceniami lekarzy.. :)
Polecam Dr. Szandorowskiego Szpital Kolejowy, jakoś mi zrekonstruował acl-a:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzieki wielkie za wszystkie rady, postaram sie umowic jakos niedlugo. sam slysazlem o Mazurkiewiczu ze specjalista od kolan, ale uderze do wszystkich, kto szybciej przyjmie. Wielkie dzieki koledzy i koleżanki, buziaczki

Inne tematy z forum Rowery

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

do góry