Widok
Witam:)
Jesli kóraś z pań ma ochotę spędzić godzinkę czasu na nauce prawidłowej pielęgnacji cery oraz poznać jak i czym kamuflować niedoskonałości cery ,zapraszam na Spotkanie kosmetyczne .(bezpłatne) , zapraszam rózwnież na przygodę z maikjażem.
wiecej na www.melika.pl
Konsultant od spraw urody Mary kay /wizażytska
ps.Takie spotkanie może być okazją do umówienia sie z koleżankami i wpsólnie w miłej atmosferze przy moim instruktażu ,bedziecie mogły zadbać o swoją urodę ...a potem odpręzone polpotkować
.wiecej na maila
Jesli kóraś z pań ma ochotę spędzić godzinkę czasu na nauce prawidłowej pielęgnacji cery oraz poznać jak i czym kamuflować niedoskonałości cery ,zapraszam na Spotkanie kosmetyczne .(bezpłatne) , zapraszam rózwnież na przygodę z maikjażem.
wiecej na www.melika.pl
Konsultant od spraw urody Mary kay /wizażytska
ps.Takie spotkanie może być okazją do umówienia sie z koleżankami i wpsólnie w miłej atmosferze przy moim instruktażu ,bedziecie mogły zadbać o swoją urodę ...a potem odpręzone polpotkować
.wiecej na maila
Revlon colorstay :) ja długo szukałam podkładu, który pozwoliłby mi czuć się dobrze wychodząc z domu (mam dużo przebarwień po trądziku i leczę twarz po źle dobranym kremie) i relon nie kryje wszystkiego, ale to co kryje to trzyma długo, że nie musisz się obawiać, że coś spłynie albo że nie równo spłynie :)
a ja polecam nowy podklad bourjois, mam blizny wklesle i mase przebarwien i zaczerwienien, VICHY kryje super ale jest to niezla maska wiec odpuszczam, uzywalam healthy mix Bourjois - srednie krycie - cera jak miala sie lekko lepiej to byl ok. Teraz ta sama forma wypuscila 123 foundation, z pigmentem zoltym, fioletowym i zielonym, fajnie kryje, jest lekki, dobre odcienie, w koncu nie za pomaranczowe i nie za rozowe, matowe wykonczenie, rozprowadza sie ladnie ale tezeje na bardzo sucho (ale skory nie wysusza)
polecam zatem pod spod jakis dobry krem ktory trzyma wilgoc, tylko trzeba potestowac bo mi sie na niektorych kremach walkowal, teraz uzywam z filtrem SOLTAN i nakladam gabeczka i jest perfect. Mysle ze na lato sie sprawdzi przez ten mat.
polecam zatem pod spod jakis dobry krem ktory trzyma wilgoc, tylko trzeba potestowac bo mi sie na niektorych kremach walkowal, teraz uzywam z filtrem SOLTAN i nakladam gabeczka i jest perfect. Mysle ze na lato sie sprawdzi przez ten mat.
zgadza się : dermablend. niesamowity efekt i bardzo trwały.
Sprzedam śliczną suknię ślubną!
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html
http://forum.trojmiasto.pl/Celebrity-One-model-Cannes-z-bolerkiem-welon-butki-dodatki-t265488,1,171.html