Widok

dobry podkład który wyrównakoloryt i niedoskonałości skóry- co polecacie?

j.w...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja osobiście nie szaleję z wydawaniem pieniędzy na kosmetyki i najczęściej kupuję podkłady dr Eris - jestem z nich bardzo zadowolona.
Vichy Dermablend
podpisuje się pod tym!
Ja wlaśnie zamierzam przetestować Vichy bo do tej pory używałam Iglot ale po trzydziestce cera wymaga nieco więcej niz tylko coś co wyrównuje koloryt.
ja polecam Recover Rimmela
Ja polecam cos z Clinique, np superfit. Dla mnie rewelacja,a cena nie powala z nog jak np w przypadku Lancome.
Podkład z La Rosche ;)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
Mój sposób na poprawienie kolorytu skóry jest naturalny, sprawdzony, ale jest "ale" - można go stosować wciągu roku tylko przez miesiąc: maseczka ze świeżych truskawek. Najlepsza jest truskawka kaszubska. Działa cudnie i nie tylko na skórę twarzy.
Witam:)

Jesli kóraś z pań ma ochotę spędzić godzinkę czasu na nauce prawidłowej pielęgnacji cery oraz poznać jak i czym kamuflować niedoskonałości cery ,zapraszam na Spotkanie kosmetyczne .(bezpłatne) , zapraszam rózwnież na przygodę z maikjażem.

wiecej na www.melika.pl

Konsultant od spraw urody Mary kay /wizażytska

ps.Takie spotkanie może być okazją do umówienia sie z koleżankami i wpsólnie w miłej atmosferze przy moim instruktażu ,bedziecie mogły zadbać o swoją urodę ...a potem odpręzone polpotkować
.wiecej na maila
melika moglabys wyslac mi maila ze szczegolami oferty? chcialabym dobrac kolory dla siebie inauczyc sie paru rzeczy. prosze w zwiazku z tym o cene :) moj mail: stojkowa@wp.pl

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
maybelline- instant smooth result- naprawde rewelacyjny!! ps.cena 0d 25zl(w sklepach rossman nie polecam zakupu-kosztuje ok.10 zl wiecej)
A próbowałaś ziemi egipskiej IKOS? Na forum jest spory temat nią związany. Cena sporo wyższa, ale daje efekty, a jego wydajność sprawia, że naprawdę warto z niego korzystać.
ja z moim zapaleniem skóry i naczynkami używam AA do cery normalnej i skłonnej do alergii. Kosztuje 13 zł, nie robi efektu maski, można sobie wybrać odcień i "efekt" matujący, rozjaśniający itp. Ja używam już od kilku lat i jestem bardzo zadowolona
image
DERMACOL + Lirene City Matt
Znam na pamięć, żona mnie nauczyła: "Vichy Dermablend Podkład Korygujący 45 Gold poproszę..."
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Revlon colorstay
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Halewicz - hehehe:) mój mąż też ma wykute na blachę " Shiseido Sun Protection Liquid foundation spf 30 SP60" gorąco polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zona pana Halewicza to ma dobrze! Ten podklad jest tez warty polecenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Lirene cały srebrny matujący do mieszanej bo inne z tej samej serii są mierne.
Niezłe ale nietwałe są Inglot fluid, tak jak AA.
Revlon jes ok, dość trwały ale dla mnie za cięzki.
Dermablend vichy.
Revlon colorstay :) ja długo szukałam podkładu, który pozwoliłby mi czuć się dobrze wychodząc z domu (mam dużo przebarwień po trądziku i leczę twarz po źle dobranym kremie) i relon nie kryje wszystkiego, ale to co kryje to trzyma długo, że nie musisz się obawiać, że coś spłynie albo że nie równo spłynie :)
a ja polecam nowy podklad bourjois, mam blizny wklesle i mase przebarwien i zaczerwienien, VICHY kryje super ale jest to niezla maska wiec odpuszczam, uzywalam healthy mix Bourjois - srednie krycie - cera jak miala sie lekko lepiej to byl ok. Teraz ta sama forma wypuscila 123 foundation, z pigmentem zoltym, fioletowym i zielonym, fajnie kryje, jest lekki, dobre odcienie, w koncu nie za pomaranczowe i nie za rozowe, matowe wykonczenie, rozprowadza sie ladnie ale tezeje na bardzo sucho (ale skory nie wysusza)

polecam zatem pod spod jakis dobry krem ktory trzyma wilgoc, tylko trzeba potestowac bo mi sie na niektorych kremach walkowal, teraz uzywam z filtrem SOLTAN i nakladam gabeczka i jest perfect. Mysle ze na lato sie sprawdzi przez ten mat.
La Roche Posay, TOLERIANE!
Double Wear Estee Lauder :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Vichy Dermablend
używam revlon i mehron ..
image
zgadza się : dermablend. niesamowity efekt i bardzo trwały.

Inne tematy z forum Kobieta

jaki krem na noc +30 ?? (215 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

dobry adwokat rozwód gdańsk (79 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Hiszpańska mucha (33 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry