Widok

dobry stomatolog - kogo polecacie?

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej Karczemki i okolice :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również korzystałam z Dentico na Przymorzu i jestem zadowolona,także polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
A Ja mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet http://www.gdanskiecentrumstomatologiczne.pl/10-Nasz_zespol A w szczególności dr, Joanne Wąsiewicz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dr Tomczak Przyjmuje w przychodni na Jasieniu ( tam ma swój gabinet)
Spokojna kobieta, potrafi poradzić sobie z dziećmi i przestraszonymi dorosłymi, ceny normalne
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli chodzi o Karczemki to dr Anna Ljósheim na Azaliowej. Byłam i ja i mąż (on dostał nawet zniżkę na kanałowe, bo trochę miał do zrobienia)
Naprawdę sympatyczna doktor.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
a ja polecam w 100 % dr danute tomczak - stomatolog rodzinny. chodze juz wieki do niej
ma gabinet na morenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://www.gabinetdentystyczny.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie polecam dr Anny Ljósheim na Azaliowej. Mąż miał problem z zębem, chciała wyrywać, wstawiac mosty za kupę kasy, a po wizycie u innego staomatologa wszystko jest ok i ma swoje zęby do dzisiaj (chodziło o jedynkę !)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również nie polecam.
Pani doktor leczyła mi ząb kanałowo. Niestety nie zrobiła tego tak jak powinna - okazało się to po wizycie u innego dentysty kiedy ząb zaczął ponownie boleć. Dzięki pani doktor pozbyłam się zęba i masy pieniędzy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ja polecam gabinet m-dent na Wiszących Ogrodach, spacerkiem przez kładkę, więc niedaleko. Z usług korzystam ja i mąż. Co ważne, pani doktor ma bardzo dobre podejście również do maluszków - byłam również z synkiem, gdy miał 2,5 i 3,5 roku na kontroli, zero płaczu :)

Nie polecam Anny Ljoshein na azaliowej

Strasznie wyciąga pieniądze! Mąż miał do zrobienia kilka zębów wiec obiecała mu wybielanie za darmo na koniec później ssię tego wyparla, nie mówię już o wypadających plombach u syna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ktoś korzystał z usług Dental Centrum na Inżynierskiej? Polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam doktor Jolantę Bochyńską ,przyjmuje na Przymorzu, jest rzetelna miła bardzo fachowa a ceny jak na te czasy ma dosyć przyzwoite.
BARDZOOO POLECAM!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No to w końcu do kogo iść najlepiej, żeby nie stracić zębów i masy pieniędzy ? Dentystka, do której chodziłam do tej pory zmieniła profesję.
Możecie polecić kogoś konkretnie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
I tu mnie zwaliło z nóg... kim została?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
zapraszamy do Dental Care. Gdańsk Jasień ul. Kartuska 358b
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Korzystam ja i cała moja rodzina dzieci też, konkretnie u Pana Bartosza, jestem zadowolony, obsługa terminy ok
moja mama po nich poprawiala u innego dentysyty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeżeli mogłabym polecić.kogoś w 100% i taniego :) to doktor.Balla na morenie w przychodni przyjmuje. Super gość, chodzę ja, dzieci, mąż i wszyscy znajomi, którym go poleciłam. On przyjmuje na NFZ ale oczywiście za wszystko trzeba płacić :p i tak plomby kosztują 70 zł, korona ok 600 a za leczenie kanałowe zapłaciłam 220 zł. Przy cenach innych stomatologów ( a nachodzilam się po Gdańsku) jest tanio. I co najważniejsze wszystko się trzyma;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tez polecam dent inn na horyzoncie ale dokotor Asie :-)
Ja polecam Elżbietę Woronowską przyjmuje na Garncarskiej w Gdańsku w Miladent. Jest na NFZ, jest bardzo dobra. Zrobiła mi białe jedynki ze szkliwem na NFZ bardzo dobrze gdybym wcześniej na nią trafiłato nie miałabym tak spapranych zębów. Szybkie terminy tylko kilka dni się czeka.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu