Widok

dobry stomatolog - kogo polecacie?

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej Karczemki i okolice :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam ja polecam Ortodonta Góra Kalwaria bardzo dobrzy specjaliści. U mojej córki zdiagnozowano dużą wadę zgryzu, gdzie niektórzy lekarze nie chcieli się jej podjąć. Pani doktor fachowo podeszła do problemu. Teraz moja córka ma piękne zęby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja od lat jestem wierna pacjentka Novodentu w Starogardzie Gdanskim :) nigdy sie nie zawiodlam, ceny przystepne i terminowo zawsze mnie przyjmuja. zawsze u nich kazdy problem zebowy zalatwiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Wrzeszczu na ul. Lelewela w Browarze jest dobra klinika. Nie wiem co dokładnie potrzebujesz robić z zębami, ale jeżeli chodzi o leczenie i implanty k2dental jest najlepsze zwłaszcza patrząc na to że od roku nic zlego mi sie nie dzieje.

chyba k2 dental

Tez robilam u Krupskiego w K2Dental więc moge sie tylko podpisać że jak juz sie wydaje te kase na implant to warto.

Polecam stomatologów z PrimaMedica. Świetna opieka stomatologiczna, obsługa na wysokim poziomie.

Polecam klinikę B2 Dental Clinic. Świetni stomatolodzy.

Sam raczej niechetnie chodze do dentystow chyba ze musze bo mam dosc zle wspomnienia z lekarzami na nfz. Jakos w grudniu bylem w K2Dental na Lelewela u stomatologa i przyjmowal mnie dr Krystian Krupski ktory wstawial mi implant. Szybko poszlo efekt jest ok zwlaszcza ze mialem wstawiana dwojke gorna wiec tym bardziej w widocznym to bylo miejscu. Mam nadzieje ze juz wiecej zebow innych nie strace ale jakbym mial cos robic ponownie to pewnie poszedlbym znowu tam bo i komputery i zdjecia i co nie tylko tam jest takze wszystko na miejscu mozna zalatwic no i jest gwarancja jezeli bylo robione leczenie tam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja Polecam Gabinet na Osowej- https://pearldent.pl/ . Korzystam od lat i jestem bardzo zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też chodziłam kiedyś do doktora.

Wyjazd z tym spamem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam i rowniez polecam.

Jak mieszkałam w Trójmieście to chodziłam do różnych stomatologów. Teraz jak się przeprowadziłam do Bielsko Białej to chodzę do dr Kubicy http://www.drkubica.pl/ powiem, że w Gdyni nie było tak dobrego specjalisty i kliniki, która ma nowoczesny sprzęt do leczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moim zdaniem warto jest zasięgnąć opinii znajomych i rodziny. Oni jednak znają cię najlepiej. Ja w ten sposób odkryłem gabinet stomatologiczny Zdrowy Ząb: https://www.zdrowy-zab.pl/gabinet-stomatologiczny i muszę powiedzieć, że jestem naprawdę zadowolona

Polecam, pojechać kawałek dalej i odbyć wizytę u Dentysty z DentalWorld (Gdynia) - tam pracuje wyśmienita Pani Małgorzata, jestem z niej niesamowicie zadowolona i od lat nie znalazłam lepszego stomatologa. Możesz się umówić on-line, tu masz więcej danych: https://dentalworld.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

W ciąży naprawdę warto dbać o zęby, bo później tylko się cierpi:( też przez to przechodziłam, ale w drugiej ciąży już się wzięłam za siebie i regularnie chodziłam do Gdańskiego Centrum Stomatologicznego i staram się dbać na bieżąco.

Super, temat sprzed 9 lat, ta osoba albo ma juz wszystkie wyleczone albo jest szczerbata.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak szukasz dobrego stomatologa to ja Ci mogę polecić tylko jedną klinikę w Gdyni: Platinum Dent na Placu Górnośląskim. Bardzo dobrze traktują tam pacjentów i sama klinika jest bardzo dobrze wyposażona (w cały ten sprzęt do badań itp). Generalnie zrobią ci tam chyba wszystko, czego potrzebujesz jeśli chodzi o zęby :)

Ja robiłam zeby u doktora Jasinskiego z enel med. Mialam strasznie zrypane po 2 ciazach. W koncu wzielam sie za siebie i wszystko naprawilam, jeszcze troche i bylabym szczerbata .... :/ Nie ma co czekac tylko brac sie za siebie trzeba :)

Taaa do Tych jade zęby robic hahahaha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0