Widok

dobry stomatolog - kogo polecacie?

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej Karczemki i okolice :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam doktor Jolantę Bochyńską ,przyjmuje na Przymorzu, jest rzetelna miła bardzo fachowa a ceny jak na te czasy ma dosyć przyzwoite.
BARDZOOO POLECAM!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy ktoś korzystał z usług Dental Centrum na Inżynierskiej? Polecacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie polecam Anny Ljoshein na azaliowej

Strasznie wyciąga pieniądze! Mąż miał do zrobienia kilka zębów wiec obiecała mu wybielanie za darmo na koniec później ssię tego wyparla, nie mówię już o wypadających plombach u syna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam gabinet m-dent na Wiszących Ogrodach, spacerkiem przez kładkę, więc niedaleko. Z usług korzystam ja i mąż. Co ważne, pani doktor ma bardzo dobre podejście również do maluszków - byłam również z synkiem, gdy miał 2,5 i 3,5 roku na kontroli, zero płaczu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja również nie polecam.
Pani doktor leczyła mi ząb kanałowo. Niestety nie zrobiła tego tak jak powinna - okazało się to po wizycie u innego dentysty kiedy ząb zaczął ponownie boleć. Dzięki pani doktor pozbyłam się zęba i masy pieniędzy!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie polecam dr Anny Ljósheim na Azaliowej. Mąż miał problem z zębem, chciała wyrywać, wstawiac mosty za kupę kasy, a po wizycie u innego staomatologa wszystko jest ok i ma swoje zęby do dzisiaj (chodziło o jedynkę !)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://www.gabinetdentystyczny.com/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja polecam w 100 % dr danute tomczak - stomatolog rodzinny. chodze juz wieki do niej
ma gabinet na morenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli chodzi o Karczemki to dr Anna Ljósheim na Azaliowej. Byłam i ja i mąż (on dostał nawet zniżkę na kanałowe, bo trochę miał do zrobienia)
Naprawdę sympatyczna doktor.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dr Tomczak Przyjmuje w przychodni na Jasieniu ( tam ma swój gabinet)
Spokojna kobieta, potrafi poradzić sobie z dziećmi i przestraszonymi dorosłymi, ceny normalne
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
A Ja mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet http://www.gdanskiecentrumstomatologiczne.pl/10-Nasz_zespol A w szczególności dr, Joanne Wąsiewicz
Ja również korzystałam z Dentico na Przymorzu i jestem zadowolona,także polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
dr. Jowita Żebrowska-Zakrzewska - polecam w 100 proc. http://www.dentico.eu
Co do cen - nie mam porównania. Atmosfera w gabinecie fantastyczna. Pełen profesjonalizm i zaangażowanie w leczenie pacjenta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dent Inn w Borkowie na Nowym Horyzoncie (dr Marta). Super babka, dokładnie wyleczone zęby i ceny nie są z kosmosu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
podbijam temat, dobry stomatolog w Gdańsku, ceny nie z kosmosu;P
kilka razy korzystaliśmy z usług Pani doktor ze Straszyna, b.miła, ceny przystępne, ale co do leczenia nie mam jeszcze wyrobionej opinii, dziecko miało leczone 2 zęby, z jednego niestety wypadła plomba. w najbliższym czasie wybieramy się ponownie, wiec może wtedy coś więcej będę mogła napisać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam temat, szukam dobrego dentysty z Gdańska najlepiej takiego, który pracuje sam bez asysty . Zna ktoś jeszcze dr ze Straszyna z linka powyżej? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pani Ania Gołota-Konkol Przyjmuje na Kielpinie Górnym. Dobry specjalista i cudowny czlowiek :)
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 8
Sorry nie polecam tego gabinetu-jak nie chcesz stracic zebow.Nie patrz na te oszustwa opinie. pacjencie.Projekt Usmiech-bez zebow.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
pani anna galla z gdanska oruni
super kobieta,jakosc uslug,gabinet i ceny:O)

wpisz w google
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2