Widok

Dobry tani dentysta w Gdańsku

jak w temacie? gdzie i za ile?
mam skruszona 1 dzis ugryzlam cos twardego w pracy i trach :(
moze ktos cos poradzi
dodatkowo mam chyba martwego bo przy piciu zimnego mam taki przeszywajacy bol:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam przychodnię Miladent, oddział na Rajskiej w Gdańsku. Przyjmują na NFZ, za dodatkowe usługi tylko się dopłaca. Młodzi, ale fachowi lekarze. W dodatku sympatyczni (i przystojni ;)).

Mąż leczył się u dr Igora Foltyna, ja u dr Piotra Lenarczyka. Obu panów z czystym sumieniem polecam (u dr Piotra zawsze prosiłam o podwójne znieczulenie i nigdy nie było z tym problemów).
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja sie wstydze do faceta... a tym bardziej do przystojnego i mlodego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
najlepiej jakies babki w srednim wieku.
w Gdansku albo pruszczu gdanskim
i jak ktos wie niech napisze za ile
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
napisz proszę, czy można u nich dopłacać do plomb światłoutwardzalnych? Jaki to jest koszt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
DR. KALISZAK - w brzeżnie - lepszej nie ma poprostu! Chodze do niej prywatnie od kilku lat, za wizyte żadko kiedy płace wiecej niż 50zł, i przedewszystkim - NIE BOLI!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
a jazkies namiary adres albo stronka inteetowa?
i ile ta babka ma lat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę z czytym sumieniem zareklamowac Ci Pania Śpiewak która przyjmuje w sopocie na chrobrego :) na nfz ocyzwiście plaomby są płatne 60 zł ale resztę robi na NFZ :)
a no i ma ok 45 / 50 lat :)
czy napervno mozna wierzyc w ta opinie...
http://etermed.pl/uslugi/stomatologia/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W etermedzie dobrze robią ząbki, ale jest dość długi okres oczekiwania....niestety. Robią na NFZ. Jeśli regularnie chodzisz to polecam się tam zarejestrować, z miesięcznym wyprzedzeniem
Tanio to z pewnością u pań dentystek w Cadent w Gdyni. Ale czy dobrze to nie wiem. Podobno pracuje tam też jeden pan. Szczególnie dobrze czyszczone tam są kanały-jedna to prawie tam sama weszła tak zawzięcie czyściła. Ale to bardzo niesympatyczna i nerwowa kobieta (z nastroszonymi włosami). Była też i taka u której spod cienkiej bluzeczki wystawał gorset. No zresztą do wyboru do koloru...Nastrojowa muzyczka też była;) No i rzecz jasna-leczenie na leżąco pod kontrolą soczewek powiększających. Nic nie umknie ich uwagi. I wszystko sterylnie. Ze świecą szukać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wcale nie :) Ja chodzę na Awfie do eter-medu i nie czekam długo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzę do fan dentu http://www.fan-dent.pl/ na słowackiego. Kompleksowa i profesjonalna obsługa. Ceny też nie zwalają z nóg;)
Hej
Wybieram się do dentysty w czwartek,ale nie wiem kogo wybrać,czy dr Kotkowska,lub dr Kowalczyk,proszę o opinie i aktualne ceny.
Terminy są krótkie.
Dziękuję
Właśnie weszłam na forum, bo też szukam dobrego dentysty. Koleżanka z pracy mówiła mi coś o lekarzach z Perfect Smile, Zarański i Markiewicz, że super obsługa, nic ją nie bolało i mają chłopaki poczucie humoru, więc nie jest tak sztywno jak gdzie indziej. Już się zarejestrowałam :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale se chłopaki reklame robicie,że hoho ...;) pozdro
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
poleccie jakiegoś taniego dentystę, w miarę szybko proszę- pilna sprawa ! :(
my całą rodzina i nasi sąsiedzi chodzimy i polecamy Doktora Lukasza Sas-Wisłockego na ulicy szynszylowej w Gdańsku. wygooglujesz sobie adres i telefon jak bedziesz chciała. Czy jest tani to nie wiem za plombę od 100 do 150, ale polecam bo zawsze informuje nas o tym jakie są mozliwości leczenia i mówi jaka będzie cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Właśnie poszukuję stomatologa i zafascynowana opinią zadzwoniłam do gabinetu z zapytaniem o ceny i niestety powiedziano mi że ceny za plombę zaczynają się od 150 zł wzwyż więc chyba troszkę jest nie prawdziwa informacja w tej opinii :)
Na ul.Szynszylowej to jest jeden z droższych gabinetów,ale jak kogoś stać to warto tam się leczyć.
Ja polecam dr Wiesie Socha która przyjmuje na ulicy Klonowej w Gdańsku. Bardzo sympatyczna dentystka i nawet ma komputerowe znieczulenie które nic nie boli. Ceny w miare rozsądne. Srednio za plombe placilam 120-140 zlotych juz ze znieczuleniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pati czy dla mega wystraszonej osoby co do dentysty polecasz Pania Socha? :-)

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...

Orgasm control na przedwczesny wytrysk (17 odpowiedzi)

Aktualnie stosuję chusteczki orgasm control i jestem z nich bardzo zadowolony ( jak do tej pory...

W jaki sposób poprawić erekcję? (11 odpowiedzi)

Nie mówię że erekcji nie mam wcale, bo jest - tyle tylko że na pół gwizdka. Tak, jestem normalnie...

do góry