Widok

Dobry tani dentysta w Gdańsku

jak w temacie? gdzie i za ile?
mam skruszona 1 dzis ugryzlam cos twardego w pracy i trach :(
moze ktos cos poradzi
dodatkowo mam chyba martwego bo przy piciu zimnego mam taki przeszywajacy bol:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam przychodnię Miladent, oddział na Rajskiej w Gdańsku. Przyjmują na NFZ, za dodatkowe usługi tylko się dopłaca. Młodzi, ale fachowi lekarze. W dodatku sympatyczni (i przystojni ;)).

Mąż leczył się u dr Igora Foltyna, ja u dr Piotra Lenarczyka. Obu panów z czystym sumieniem polecam (u dr Piotra zawsze prosiłam o podwójne znieczulenie i nigdy nie było z tym problemów).
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja sie wstydze do faceta... a tym bardziej do przystojnego i mlodego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
najlepiej jakies babki w srednim wieku.
w Gdansku albo pruszczu gdanskim
i jak ktos wie niech napisze za ile
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
napisz proszę, czy można u nich dopłacać do plomb światłoutwardzalnych? Jaki to jest koszt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
DR. KALISZAK - w brzeżnie - lepszej nie ma poprostu! Chodze do niej prywatnie od kilku lat, za wizyte żadko kiedy płace wiecej niż 50zł, i przedewszystkim - NIE BOLI!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
a jazkies namiary adres albo stronka inteetowa?
i ile ta babka ma lat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę z czytym sumieniem zareklamowac Ci Pania Śpiewak która przyjmuje w sopocie na chrobrego :) na nfz ocyzwiście plaomby są płatne 60 zł ale resztę robi na NFZ :)
a no i ma ok 45 / 50 lat :)
czy napervno mozna wierzyc w ta opinie...
http://etermed.pl/uslugi/stomatologia/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W etermedzie dobrze robią ząbki, ale jest dość długi okres oczekiwania....niestety. Robią na NFZ. Jeśli regularnie chodzisz to polecam się tam zarejestrować, z miesięcznym wyprzedzeniem
Tanio to z pewnością u pań dentystek w Cadent w Gdyni. Ale czy dobrze to nie wiem. Podobno pracuje tam też jeden pan. Szczególnie dobrze czyszczone tam są kanały-jedna to prawie tam sama weszła tak zawzięcie czyściła. Ale to bardzo niesympatyczna i nerwowa kobieta (z nastroszonymi włosami). Była też i taka u której spod cienkiej bluzeczki wystawał gorset. No zresztą do wyboru do koloru...Nastrojowa muzyczka też była;) No i rzecz jasna-leczenie na leżąco pod kontrolą soczewek powiększających. Nic nie umknie ich uwagi. I wszystko sterylnie. Ze świecą szukać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wcale nie :) Ja chodzę na Awfie do eter-medu i nie czekam długo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodzę do fan dentu http://www.fan-dent.pl/ na słowackiego. Kompleksowa i profesjonalna obsługa. Ceny też nie zwalają z nóg;)
Hej
Wybieram się do dentysty w czwartek,ale nie wiem kogo wybrać,czy dr Kotkowska,lub dr Kowalczyk,proszę o opinie i aktualne ceny.
Terminy są krótkie.
Dziękuję
Właśnie weszłam na forum, bo też szukam dobrego dentysty. Koleżanka z pracy mówiła mi coś o lekarzach z Perfect Smile, Zarański i Markiewicz, że super obsługa, nic ją nie bolało i mają chłopaki poczucie humoru, więc nie jest tak sztywno jak gdzie indziej. Już się zarejestrowałam :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale se chłopaki reklame robicie,że hoho ...;) pozdro
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
poleccie jakiegoś taniego dentystę, w miarę szybko proszę- pilna sprawa ! :(
my całą rodzina i nasi sąsiedzi chodzimy i polecamy Doktora Lukasza Sas-Wisłockego na ulicy szynszylowej w Gdańsku. wygooglujesz sobie adres i telefon jak bedziesz chciała. Czy jest tani to nie wiem za plombę od 100 do 150, ale polecam bo zawsze informuje nas o tym jakie są mozliwości leczenia i mówi jaka będzie cena.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Właśnie poszukuję stomatologa i zafascynowana opinią zadzwoniłam do gabinetu z zapytaniem o ceny i niestety powiedziano mi że ceny za plombę zaczynają się od 150 zł wzwyż więc chyba troszkę jest nie prawdziwa informacja w tej opinii :)
Na ul.Szynszylowej to jest jeden z droższych gabinetów,ale jak kogoś stać to warto tam się leczyć.
Ja polecam dr Wiesie Socha która przyjmuje na ulicy Klonowej w Gdańsku. Bardzo sympatyczna dentystka i nawet ma komputerowe znieczulenie które nic nie boli. Ceny w miare rozsądne. Srednio za plombe placilam 120-140 zlotych juz ze znieczuleniem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Pati czy dla mega wystraszonej osoby co do dentysty polecasz Pania Socha? :-)

Inne tematy z forum Zdrowie

Implanty zębów (71 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Erekcja problem. Co robić? (9 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry