Widok
Polecam przychodnię Miladent, oddział na Rajskiej w Gdańsku. Przyjmują na NFZ, za dodatkowe usługi tylko się dopłaca. Młodzi, ale fachowi lekarze. W dodatku sympatyczni (i przystojni ;)).
Mąż leczył się u dr Igora Foltyna, ja u dr Piotra Lenarczyka. Obu panów z czystym sumieniem polecam (u dr Piotra zawsze prosiłam o podwójne znieczulenie i nigdy nie było z tym problemów).
Mąż leczył się u dr Igora Foltyna, ja u dr Piotra Lenarczyka. Obu panów z czystym sumieniem polecam (u dr Piotra zawsze prosiłam o podwójne znieczulenie i nigdy nie było z tym problemów).
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
w dziurawych skarpetkach.
Tanio to z pewnością u pań dentystek w Cadent w Gdyni. Ale czy dobrze to nie wiem. Podobno pracuje tam też jeden pan. Szczególnie dobrze czyszczone tam są kanały-jedna to prawie tam sama weszła tak zawzięcie czyściła. Ale to bardzo niesympatyczna i nerwowa kobieta (z nastroszonymi włosami). Była też i taka u której spod cienkiej bluzeczki wystawał gorset. No zresztą do wyboru do koloru...Nastrojowa muzyczka też była;) No i rzecz jasna-leczenie na leżąco pod kontrolą soczewek powiększających. Nic nie umknie ich uwagi. I wszystko sterylnie. Ze świecą szukać.
chodzę do fan dentu http://www.fan-dent.pl/ na słowackiego. Kompleksowa i profesjonalna obsługa. Ceny też nie zwalają z nóg;)
my całą rodzina i nasi sąsiedzi chodzimy i polecamy Doktora Lukasza Sas-Wisłockego na ulicy szynszylowej w Gdańsku. wygooglujesz sobie adres i telefon jak bedziesz chciała. Czy jest tani to nie wiem za plombę od 100 do 150, ale polecam bo zawsze informuje nas o tym jakie są mozliwości leczenia i mówi jaka będzie cena.