Widok

dojazd z dworca pkp na plażę

witam. znajdzie się ktos kto mnie pokieruje jak trafić z dworca pkp na najbliższą plażę ? ; )
jakieś tramwaje, autobusy miejskie? jaki byłby koszt taxówką mniej więcej?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
musisz jeszcze wybrać sobie miasto ;p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
no i zlokalizować dworzec :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli z PKP Gdańsk Główny to polecam plażę na Stogach (najbliżej i wg rankingów najczystsza) tramwaj nr 3 i 8 .Albo w przeciwnym kierunku dłuższa jazda tramwajem nr 3 plaża w Gdańsku- Brzeźnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak , chodzi mi Gdańsk Główny ;)
jak jest cenowo w Waszym mieście z taxówkami ?
lata temu byłem na stogach na kolonii to z tego co kojarze na plażę szło sie przez las i również od krzyżówek obok koscioła jechały tramwaje.
czy to te jadą w kierunku plaży ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak te tramwaje jadą z Centrum Gdańska (spod dworca PKP). Co do taksówek nie umiem odpowiedzieć, ale można sprawdzić w necie - większość korporacji taksówkowych ma swoje stronki w necie np. Hallo taxi itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale lepiej sobie pojechać tramwajem i oglądać okolicę:-) bilet chyba 2 zł kosztuje
oki, dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;)
hmm albo powiedzcie mi jeszcze czy jak wysiąde z pociąguna głównym pkp to czy gdzies obok wsiąde w tą 3 czy 8 o której pisaliście i dotrę prosto na plażę bez przesiadek?
Tak, dojedziesz bez przesiadek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dojedziesz,dojedziesz,jak nie wysiądziesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaraz koło pkp jest przystanek tramwajowy, zktórego te tramwaje odjeżdżają. Zapytaj tylko kogoś i upewnij się, że jedziesz w dobra strone i kup bilety. Wysiadasz na końcowym "stogi-plaża"
dzięki :)

Inne tematy z forum Hydepark

Muza musi grać. (2688 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jakie ciekawe gadżety do biura podróży (5 odpowiedzi)

Witam, Planuje zakup nowej partii gadżetów dla klientów Biura Podrózy. Specjalizujemy sie w...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (5 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

do góry