Widok

doktor goworek

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ja prowadzę u niego ciąże,niestety dla mnie jego małomówność mnie paraliżuje .Nic nie mówi patrząc na monitor USG ,jestem osobą otwartą i niestety wchodząc do jego gabinetu tracę język w buzi.Trudno mi ocenić jego fachowość bo nic nie tłumaczy.Kiedy lekarze w szpitalu w Wejherowie ,do którego trafiłam z krwawieniem pytali mnie czy wiedziałam o nisko położonym łożysku odpowiedziałam że niestety mój lekarz prowadzący mnie o tym nie poinformował.Ja wiem jedno gdybym miała wybierać teraz lekarza prowadzącego nie był by to dr.Goworek.
Jeżeli lubicie wiedzieć wszystko od a-z to kobitki szukajcie kogoś innego.
Zresztą możecie ocenić to co piszę po pierwszej wizycie.A jeszcze jedno nie odbiera telefonów wieczorem w sobotę i niedzielę,także jak coś się
dzieje w te dni nie liczcie na niego.
Pozdrawiam i życzę udanych wyborów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co prawda nie prowadziłam ciązy u niego, ale u dr maciejewskiego. Ale poród odbierał dr gaworek- młodszy lekarz wezwał go bo nie mmógł sobie poradzić - jedno powiem facet doświadczony nie robił nic na siłę-vacum stosował tylko jak ja parłam a nie ciągnął za główkę dziecka na siłę.Dzięki jego doświadczeniu mam zdrowe dziecko .Maciejeskiego też trzeba było ciągnąć za jezyk, jak raz go nie było to byłam u gaworka i ten sam typ musisz pytac, ale lekarze napewno warci ceny płaconej za wizyty jak przeliczysz to na zdrowie dziecka.
pytaj pytaj i jeszcze raz pytaj :) Odpowie i przy okazji zacznie odbierać telefony w światek piątek czy niedzielę /o ile spytasz czy możesz w razie czego z nim się kontaktować/ jak nie mozesz się przełamać zmień lekarza na takiego przy którym będziesz się dobrze czuła dziewczyny z forum na pewno kogoś polecą :) Czasami tak jest, że chemia nie teges;)
ja tez druga ciaze u dr Goworka prowadze i jestem BARDZO zadowolona- kompetentnie, na temat i konkretnie
moze na gorszy dzien trafilas, albo Ty mialas gorszy dzien
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też prowadziłam u niego ciążę. Wszystko co widzi opisywał, pokazywał, tłumaczył. Chuchał na zimne. Odbierał telefon nawet w niedzielę wieczorem. Nawet sam mówił, żeby dzwonić jak coś się będzie działo. Z kolejnym maluszkiem w brzuchu też pójdę do niego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
eee jak się zapytasz to powie Ci wszystko.
nie mówi o rzeczach które nie mają wpływu na ciążę żeby nie denerwować pacjentki. I mi się to podoba bo po co w i tak stresującym momencie życia gdy martwisz się o dziecko każdego dnia jeszcze dokładać informacji,które nie mają na Ciebieistotnego wpływu.

Ja też miałam problem u niego żeby o coś pytać, bo jestem nieśmiała raczej, ale jak wchodziłam z mężem i on pytał o wszystko: a czy to oczko, a to nóżka? a co to?a po co? dr Goworkowi rozwiązywał się język i śmialiśmy się całą 3.:)

ja go polecam.
do góry