Widok

dołącz się do protertu przeciwko komentarzom do ogłoszeń

dołącz się do protertu przeciwko komentarzom do ogłoszeń
wysyłajcie protest przeciwko komentarzom na adr. info@trojmiasto.pl - już to zrobiłam bo to co się tu dzieje to masakra !!!

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

!!!

Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opinia została zablokowana przez moderatora

!!

obydwie jestescie sepami ktore mysla ze cos tu wyrwa za darmo i dklatego wam przeszkadza to
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie komentuje komentarzy - chociasz różne słowa się cisną....pozdrawiam box

niby racja, ale czasem gdyby nie komentarze, nie wiedzielibyśmy ze dane ogłoszenie jest fikcyjne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

moze i........

może i dobre sa te kometarze ale tu zagladaja rozni ludzie ktorzy potrzebuja pomocy albo tacy co chca cos wyrwac ja sama oddalam duzo i duzo przyjelam z tad rzeczy i jestem zadowolona ze je mam bo nie kazdego stac na nowe w tych ciezkich czasach moze ludzie którzy wypisuja tu głupoty zazdroszcza tym co chca cos oddac a nie wyrzucaja na smietnik

POPIERAM!!!

Ja uczyniłam to już dwa razy. Dostałam odpowiedź od administratora. Chciałam ją nawet tutaj zacytować, ale stwierdziałam, że nie warto w to brnąć. Ci co piszą kometarze i tak wystawiają o sobie już świadectwo... zazwyczaj nie najlepsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zacytuj, bo jestem ciekaw czy warto poświęcić te 5 sekund na wysłanie do nich maila

Wg mnie nie warto! Chociaż z drugiej strony może jak dostaną dużo @, to ktoś się zastanowi, że należy je usunąć. Spróbuj, im będzie nas więcej tym lepiej.

Do czego potrzebne

No cóż. Pewne rozwiązania pokazują nam jak bardzo żyjemy w śród socjopatów, zboczeńców i po prostu debili. Gdyby nie możliwość wystawiania komentarzy, widzielibyśmy jedynie lukrowane ciasteczko, ale już nie salmonellę ( przenośnia )
Być może, któryś z pracowników portalu studiuje socjologię i wykorzystując pewne przywileje przygotowuje się do pisania pracy magistarskiej.
Żałosne jedynie jest to, że administrator dopuszcza do używania słów wulgarnych i obraźliwych. Myślę, że praca moderatora w takim przypadku pwinna być bardziej wytężona - mówiąc inaczej, mógłby nie olewać swoich obowiązków dla dobra korzystających z portalu, który zarabia właśnie dzięki internautom. Ja osobiście podjąłem decyzję o rzadszym zaglądaniu na ten portal, gdyż zrobił się zwyczajnie wulgarny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz absolutna racje w tych obu kwestiach.

Zastanawia mnie tylko fakt, ilu pracowników jest obsadzonych na dział ogłoszeń, czyżby jeden ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ten dział

popieram

dla mnie to jakies nieporozumienie
nie dosc ze cos oddajesz to jeszcze cie besztają niedługo każdy wybierze śmietnik

jestem za zablokowaniem komentarzy

bo ci,co cos oddają i tak ich nie czytają,wiec po co ta funkcja?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Społeczność

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry