Widok
dołącz się do protertu przeciwko komentarzom do ogłoszeń
dołącz się do protertu przeciwko komentarzom do ogłoszeń
wysyłajcie protest przeciwko komentarzom na adr. info@trojmiasto.pl - już to zrobiłam bo to co się tu dzieje to masakra !!!
Zobacz ogłoszenie »
wysyłajcie protest przeciwko komentarzom na adr. info@trojmiasto.pl - już to zrobiłam bo to co się tu dzieje to masakra !!!
Zobacz ogłoszenie »
moze i........
może i dobre sa te kometarze ale tu zagladaja rozni ludzie ktorzy potrzebuja pomocy albo tacy co chca cos wyrwac ja sama oddalam duzo i duzo przyjelam z tad rzeczy i jestem zadowolona ze je mam bo nie kazdego stac na nowe w tych ciezkich czasach moze ludzie którzy wypisuja tu głupoty zazdroszcza tym co chca cos oddac a nie wyrzucaja na smietnik
Do czego potrzebne
No cóż. Pewne rozwiązania pokazują nam jak bardzo żyjemy w śród socjopatów, zboczeńców i po prostu debili. Gdyby nie możliwość wystawiania komentarzy, widzielibyśmy jedynie lukrowane ciasteczko, ale już nie salmonellę ( przenośnia )
Być może, któryś z pracowników portalu studiuje socjologię i wykorzystując pewne przywileje przygotowuje się do pisania pracy magistarskiej.
Żałosne jedynie jest to, że administrator dopuszcza do używania słów wulgarnych i obraźliwych. Myślę, że praca moderatora w takim przypadku pwinna być bardziej wytężona - mówiąc inaczej, mógłby nie olewać swoich obowiązków dla dobra korzystających z portalu, który zarabia właśnie dzięki internautom. Ja osobiście podjąłem decyzję o rzadszym zaglądaniu na ten portal, gdyż zrobił się zwyczajnie wulgarny.
Być może, któryś z pracowników portalu studiuje socjologię i wykorzystując pewne przywileje przygotowuje się do pisania pracy magistarskiej.
Żałosne jedynie jest to, że administrator dopuszcza do używania słów wulgarnych i obraźliwych. Myślę, że praca moderatora w takim przypadku pwinna być bardziej wytężona - mówiąc inaczej, mógłby nie olewać swoich obowiązków dla dobra korzystających z portalu, który zarabia właśnie dzięki internautom. Ja osobiście podjąłem decyzję o rzadszym zaglądaniu na ten portal, gdyż zrobił się zwyczajnie wulgarny.