Widok

dom nauczyciela czy moze tam wesele?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hey!

dziewczyny prosze o komenta rze o obiekcie DOMNAUCZYCIELA we wrzeszczu,chcemy tam zrobic wesele,prosze za i przeciw,z góry dziekuje,pozdrawiam,jusia
ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam tam wiele razy imprezy pracownicze i powiem że jedzenie nie jest zadobre
a ja bylam tam kiedys na weselu i bylo super
jedzonko,obsluga,wszystko
image
Mam tam swoje wesele. Byłam tez na wielu imprezach u nich i wiem ze jedzenie maja pyszne i jest go duzo. Nie biora z przed nosa talerza. Obsługa miła, jedzenie ładnie podane.Sale sa przestronne.Jest wyjatkowo tanio.
POLECAM.

image
image
Witam,

Ja byłam tam na weselu 3 lata temu :-) i jedyne co pamiętam to brak klimatyzacji. Na zewnątrz było bardzo duszno, a w środku jeszcze gorzej. Wszystkich gości można było spotkać na dworzu.
Ale to było dawno temu i coś mogło się w tym kierunku zmienić.

Pozdrawiam

A&M
byłam w sierpniu na weselu, powiem krotko: mało miesca, max. na 45 osob, mało jedzienia za to bardzo dobre było, nie ma klimi no i było niedowytrzymania

image
image
Przyjaciolka moja robila w Domu Nauczyciela wesele, musze przyznac ze tak do konca to nie bylo tak jak wlasciciel lokalu obiecał, kupilismy sami szampana, na wejscie miał byc podany to byl tak mocno zamożony ze swiadek i panie kelnerki nie mogli sobie pradzic z nalaniem do kieliszków, pan ktory prowadzil wesele (a polacany byl przez wlasciciela lokalu) na koniec wesela tak sie upil ze spał na konselecie, muzyka leciala sobie sama, jedzenie takie sobie, normalne bez rewelacji.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry