Widok

dom weselny "Pod Aniołem" Brzeźno

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chciałabym się dowiedzieć co myślicie o Domu Weselnym Pod Aniołem w Brzeźnie. Zdjęcia na stronie są bardzo ładne, podobno jest też nowa sala... Czy ktoś miał tam wesele.
Dziękuje za jakieś informacje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=476099&t=476010

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja co prawda wesela tam nie miałam, ale niedawno oglądałam tę salę i bardzo mi się spodobała. Fajny klimat, jednak mnie zniechęciła okolica... Ulica, samochody i budynki pod samym nosem, dlatego zdecydowałam się na Różę Wiatrów. Jednak jeśli Wam nie przeszkadza widok na zewnątrz to polecam.

wszystkie wpisy sa stare teraz trzeba zobaczyc ta ruine i poznac wygorowana cene odradzam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja już w jakimś wątku poruszyłam temat "Pod Aniołem". Osobiście zdecydowaliśmy się na inne miejsce- Dworek Gościnny gdańsk Lipce, ale wrażenie jakie sala na nas zrobiła oraz bardzo przyjazna i rzeczowa włascicielka lokalu jak najbardziej pozytywne. Co do menu nie mogę się wypowiedzieć, bo nieststy nie byłam tam na żadnym weselu, ale oferta była dość bogata. Jednak na zewnątrz było tak sobie-musicie zobaczyć, czy Wam odpowiada.
teraz to chyba wlascicielce nie zalezy bo juz zdobyla klientow impreza to musi miec odpowiednia ilosc ludzi zeby mozna zrobic tak robia prywaciarze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Brzeźno

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

do góry