Widok

doswidczenia z tani weglem

Jakie macie doświadczenia z tani opalem? Kupowac? Zamawiac? Ciekawy jestem opinii bo zastanawiam się nad pierwszymi zakupami u nich. Kusza promocjami i darmowym kurierem. Przygladalem się tez w skepie budowlanym workom dość solidne. Będę wdzięczny za celne komentarze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ekogroszek plomienny, najtańszy tak ale TYLKO do piecow weglowych niskiej mocy domowych z autmatycznym dozowaniem. Ten z taniego opalu rozdrobniony jak trzeba i solidnie przesiany.
Ja jednk nie oszczędzam na kupowaniu ekogroszka o najniższej kalorycznosci. Inwestuej w srednia polke, tez pakowany. W sumie trochę przycinam koszty bo kupuje latem na wyprzedaży letni outlet. Wlasnie wyprzedają i 4 dychu taniej na tonie. Zastanawiam się nad opcja gwarancja suchości może się przydac bo nie zawsze jest suchy. Zdarzają się worki z mocno wilgotnym wtedy takie otwarte odkładam i leca do zasobnika w następnym tygodniu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja oszczędzam ile mogę, nawet kilka złotych się liczy. Kupuje miska i nie narzekam bezklopotow leci w komin a teraz jest tanszy 40 zl na tonie mniej. Wyprzedaże i letni outlet wegla to szansa na zakupy wegla w najnizszych mozliwych cenach. Nikt nie ma taniej z opakowaniem, paleta, zewnetrznym opakowaniem i dostawa do domu.
Dokładnie czasem tanio znaczy wiadomo co. W tym przypadku można niezłe ilości węgla dodatkowo spalić, nie mówiąc że najpierw trzeba takie ilości wrzucić :)
Każdy robi jak chce, każdy ma swój rozum. Miałem slabe doświadczenia z ta firma sprzedz 3-4 lat. Dalem im dryga szanse, bo slyszalem ze wegiel lepszy gatunkowo. W zeszłym roku kupiłem latem i w tym roku tez już zamowilem. Żeby spac spokojniej dorzuciłem do koszyka jeszcze gwaranje suchości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupować. Solidny sprzeadwca. Tani i dobry wegiel. Dużo promocji. Jak cos nie tak to jest jeszcze możliwość reklamacji warto o tym pamietac.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tani opał jest tragiczny. Mokry, spieka się, a jak sie nie spieka to nie dopala. Złożenie reklamacji - masakra, obsługa niemiła, na maile nie odpisują. Dramat.

Generalnie nie polecam taniego węgla! Nie dość, że ma niską kaloryczność, to jeszcze będziesz swoich sąsiadów (i siebie) podtruwać swoich sąsiadów :(

Inne tematy z forum Inne

Upadłość Konsumencka proszę o namiary (26 odpowiedzi)

Bardzo Was proszę o podanie namiarów na prawnika/prawników którzy dobrze znają temat związany z...

Pomysły na prezenty (51 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

do góry