Widok
O czym Ty człowieku mówisz, jeżeli ktoś chce zrobić komuś koło d.... to na własne potrzeby potrafi wymyślić własne legendy!!!!! Pamiętaj i zagłęb się trochę w przepisy chyba, że jesteś taki tępy i nie wiesz gdzie szukać. Dzięki tym związkom odprawy dla ludzi z umowami na czas określony to właśnie ci związkowcy uzyskali. Powinieneś wiedzieć, że już w zeszłym roku wypłacali ludziom jak zostali zwolnieni, a według kodeksu nic się im nie należało. Z tego co wiem do dziś walczą o twoją du...A może byś tak im pomógł, a nie stał w pozie roszczeniowej i tworzył własne legendy.
Halewicz czy ty pracujesz jako czarny charakter, bo jeżeli nie jesteś pracownikiem to spadaj co tu robisz i czemu marnujesz czas na tym forum. Nawet nie potrafisz się przyznać, że jesteś pracownikiem. Nie masz odwagi chłopie po prostu jesteś du..iem. Normalny człowiek opuścił by to forum jeżeli nie jest pracownikiem, ale ty halewicz trzymasz się pazurami. Biedaku co ty będziesz robił jak nas nie będzie, aż mi cię żal. Pewnie inne forum będziesz zarażał swoim jadem, aż im współczuję.Ludzie
Pożałujcie trochę tego biedaka już niedługo się z nami rozstanie.Biedny halewicz nie będzie miał co robić.
Pożałujcie trochę tego biedaka już niedługo się z nami rozstanie.Biedny halewicz nie będzie miał co robić.
A czy ty zdajesz sobie sprawe że np. Truskawki kosztują w sklepie 7 zł/kg a nasz dostawca przywozi je w zakupie za 8 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to tez moja wina??????? To ja wybieram dostawców którzy dostarczają szrot za większe pieniądze niż już można kupic gdzie indziej?? W d*pie byłeś i g***o widzialeś. Halewicz kto to wogóle jest??
A ja jestem z Gdańska. Robiłem, właściwie robię (trochę z przekory) zakupy w BOMI od 10 lat i przez ten długi czas spotkało mnie może kilka przypadków takiej sobie obsługi. Trochę złej woli a trochę postawy "na pochyłe drzewo kozy skaczą" i BOMI przypisuje się wszystkie możliwe złe rzeczy: straszni pracownicy, drożyzna, nieświeży towar, etc. A nie było tak źle. Wiele dobrego życzę większości pracowników.