Widok

odprawy dla pracowników

Bomi Temat dostępny też na forum:
Czy coś wiadomo odnośnie odpraw dla pracowników?będą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież są związki zawodowe,z tego co mi wiadomo robiono zebrania i wyjaśniano tę kwestie,o ile się orientuję to przy zwolnieniu grupowym a takowe ma być odprawa się należy,a ile i jakie warunki trzeba spełniać to po informacje odsyłam do internetu,ale j/w najlepiej dowiedzieć się u źródła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
odprawy gwarantuje Bomi w swoim pismie chyba jeszcze z 2011 r. z ostatnim aneksem do tego pisma na temat zwolnień grupowych...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki za odpowiedz.
Zwiazki zawodowe solidarnosc w bomi trzeba zapakowac na taczki i wyrzucic.nie robia nic.o pijanstwach w wiezycy kraza legendy.przewodniczaca jest mistrzynia w mydleniu oczu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale za co te odprawy wam się mają należeć? Że przyłożyliście rękę do bankructwa własnej firmy??? Kopa w zad i czapkę śliwek na drogę, a nie odprawy!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
Rękę to ja chyba przyłożę do tego by walnąć cię w łeb, za te bzdury co wypisujesz.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie uważam,żebym przyczynił(-a) się do bankructwa Bomi.Jestem jego pracownikiem już 7 lat i uważam się za dobrego pracownika.Przyczyn bankructwa należy się doszukiwać gdzie indziej,a nie wśród pracowników.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tajemnicą poliszynela jest, że gros pracownic BOMI świadomie i umyślnie lekceważyło klientów sieci, było aroganckie i wręcz bezczelne - to miał być rzekomo ich sposób na wymuszenie (sic!) na zarządzie podwyżek i lepszych warunków socjalnych. Te pracownice, w swej bezgranicznej tępocie, doprowadziły takimi działaniami do tego, że klienci zaczęli uciekać z BOMI. Przykład? Poczytaj sobie na tym forum opinie klientów na temat obsługi w sklepach BOMI.
Zatem uprawnioną jest teza, że przyłożyłyście rękę do upadłości swojej firmy - na głupotę nie ma lekarstwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.Ja mówię o sobie,że nie mam sobie nic do zarzucenia,za zachowanie innych nie odpowiadam i tłumaczyć się nie zamierzam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie zaczęłaś odpowiadać^^ Trzeba było działać, gdy był na to czas...a skoro wątpliwie pojmowana "solidarność" z koleżankami była ważniejsza, to pretensje miej do tychże właśnie (i do siebie)

To że nie masz sobie nic do zarzucenia nie zmienia faktu, że spółka BOMI idzie na dno, a Ty razem z nią...oraz z tymi, którym tak bardzo zależało na kłopotach własnej firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
prawnie ci sie naleza odprawy, to gwarantuje ci kodeks pracy
ale czy dostaniesz fizycznie???????? tego nikt nie wie
przeciez na wyplaty nie maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Halewicz,bez komentarza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie było żadnej "solidaryzacji".Nie znasz mnie,więc mnie nie oceniaj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czemu bez komentarza? Tak mnie wkurza ta sprawa z BOMI, że aż mną trzęsie.
Żona jednego z moich pracowników pracuje(owała) w BOMI od początku istnienia tej firmy, więc informacje mam z pewnego źródła. I co z tego, że się starała, ciężko pracowała, jak przez parę tępych bab teraz zostaje bez pracy.
Będę komentować, ile będę chciał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Oj była była...^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Chodziło o moje komentowanie,a nie twoje.Poza tym sam piszesz,że żona twojego pracownika ciężko pracowała,się starała,więc potwierdzasz tym fakt,iż nie wszyscy są bezczelnymi i aroganckimi pracownikami.Ja też zostanę bez pracy jak żona twojego pracownika.
Parę wyjątków potwierdza regułę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Dam panu darmowa radę: ma pan głowę do interesu, ale swój biznes niech pan daje do prowadzenia innym, a to z powodu tego kopa, oszczędzi pan sobie kosztów...
takis mądry? widac ze mózgu nie masz tylko malutki orzeszek w ktorym nie masz pojecia o co w tym wszystkim chodzi...... jakis kretyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry