Widok

dr Delewska Wejherowo-ktoś zna ??

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
moze ktoras z Was byla i niej prywatnie i wie jakie ma usg?? Chodzi o to, czy wypatrzy płec :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja niestety byłam jej pacjętką:-(

image

image

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
córeczko
Dlaczego niestety??? Dr Delewska prowadzi moja ciążę, na piewrsza wizytę pojechałam prywatnie bo zalezało mi na lekarzu z Wejherowskiego Szpitala, powiedziała ze przyjmuje również w Pucku co bardzo mi było na rękę. wiec chodzę do niej regularnie "na książeczkę" i jestem zadowolona

image

RoDka doczekała sie swojego Nowo(RoDka)
witam jestem pacjentką dr Delewskiej obecnie.rodze w grudniu.jestem bardzo zadowolona z tej lekarki.nie jest droga ,bardzo miła i fachowa.nie mam pojęcia dlaczego niektore kobiety mają zle opinie.coż,ja bym jej nie zamieniła na inną:)
monika! strasznie mnie ciekawi dlaczego masz tak złą opinię o tej lekarce.zdradzisz? zawsze warto wiedzieć...pozdrawiam:)
ja chodzę do Pani dr Dubaniewicz w wejherowskim szpitalu i jest przecudowna, uwielbiam ją :D zarówno za poczucie humoru, profesjonalizm i to, że wszystko pamięta, nie jestem dla niej numerkiem, ale człowiekiem ;)
image

image
ja moge powiedziec ze u dr Delewskiej rowniez czuje sie jak prawdziwa pacjentka a nie kolejny numerek do zbadania.

image
a jak wygląda ta pani ?!
to taka niska w ciemnych, krótkich włosach ?

Jesteśmy małżeństwem od 27.07.2007
image
hmmm..niska to nie uwazam zeby ona byla.raczej normalna tzn na moje oko jakies 162-163 cm.ciemnych wlosów raczej tez nie ma.nie blond ale ciemne zdecydowanie nie.

image

Inne tematy z forum Wejherowo

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

do góry