Widok

dr Drewek-czy warto?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
starszy syn stawia trochę krzywo nóżki,tzn. przednia część stopy do wewnątrz (przez co zdarza mu się nawet przewrócić o własne nogi :-)chodzi tak od zawsze,parę razy byliśmy u ortopedy na Wałowej (jak miał 1,5roku i dwa latka, on kazał tylko podawać wit.D3 i czekać). Teraz zapisałam go do dr Drewka do Sopotu,tylko ta "przyjemność" kosztuje już teraz 150zł za wizytę,więc moje pytanie do mam, które miały już kontakt z doktorem- czy jest wart swojej ceny? :-) nie to,że lubię oszczędzać na zdrowiu dziecka,ale to dosyć sporo jak na poradę,a boję się,że dr popatrzy powie,że nie jest źle i że mamy przyjść za m-c i skasuje 150zł. Podzielcie się swoimi doświadczeniami,jak przebiegała wasza wizyta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
asiula76 - nam też kazał fotki zrobić i z fotkami przyjść za 3 miesiące - dziecka nawet nie dotknął, cała wizyta trwała góra 10 minut i tylko dlatego że zadawałam pytania, bo tak skończyło by się na 3 minutach za 120zł. Na druga wizytę nie poszłam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja nie polecam!!!

Uważam,że jest przereklamowany,nie szanuje czasu swoich pacjentów,wszystkim daje te same porady.

Zdjęcie zrobic dziecku z tyłu i przyjśc za pół roku.

Więcej w wątku poniżej bo nie chce mi się powtarzac...

http://forum.trojmiasto.pl/Ma-ktos-namiary-do-Poradni-Wad-Stop-dr-Drewek-t168642,1,16.html

Wizyta już 150? W grudniu było jeszcze 120 a i tak gra nie warta świeczki.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja niestety mam odmienna opinię - byłam na wizycie i usłyyszalam tylko, że operacja i nie ma innego wyjścia, a 3 innych ortopedów podawało mi inna drogę rozwiązania. Może za kilka lat okaże się, że jednak konieczna będzie operacja i zmienię zdanie na jego temat.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja siostra z synkiem ze Slupska jezdzi do Drewka to bardzo dobry lekarz i do tego miły:)polecam:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
powiem tylko tyle : warto i jeszcze raz warto hcodzilam i ze soba i z corka a doktor jest the best :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry