Widok

dr Igielska - pomyłka

Pani doktor (?) Igielska leczyla zęby mojego dziecka - chodziłam do niej a ona nie zauważyła dziurek w ząbkach u mojego dziecka - najpier było lakowanie - potem dziecko zaczęło po chyba 5 dniach od lakowania uskarżało się na ból ząbka - poszłam do P. Igielskiej i powiedziałą że niezauważyła dziurki. Kolejna wizyta kontrolna była 23 grudnia - wg. Pani Igielskiej wszystko ok. Umówiłam się na lakowanie zabka na dzień 09.01 - Pani "doktor" przy szczotkowaniu przed lakowaniem mówi mi, że dziecko ma dzirę (na połowę ząbka) oczywiście prędzej pani Igielska też tego nie zauważyłą. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM DR IGIELSKIEJ. Dziś podczas wizyty kilka razy słyszalam, że ona musi kończyć bo czekają pacjęci na korytarzu. Moje dziecko płakało podczas borowania więc pani Igielska stwierdziłą, że w 95% ząb jest wyczyszczony... a ja się pytam co z tymi 5 % ona na to, że dziecko płacze i ona już będzie wkłądałą plombe.... Masakra
Moja ocena
obsługa: 3

jakość usług: 2

wyposażenie: 4

czas oczekiwania: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Igielska

Witam. Dr Igielska jest super stomatologiem !! Byłam u wielu stomatologów,ale tylko Ona ma podejście do mojego synka ma 6 lat.Chodzimy tylko do tej Pani od 2 lat.Jest ok. Z umawianiem wizyt też jest ok.Dzień wcześniej rejestratorka dzwoni i przypomina.Były też nagłe sytuacje z bólem zęba i też zostaliśmy przyjęci.Polecam Dr Agnieszkę wszystkim bo nam bardzo pomogła.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam się z tą opinią !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry