Widok
dr Jankowski- proszę o opnie
Czy któraś z Was leczyła się u doktora Jankowskiego, on teraz przyjmuje od niedawna na Stogach. Bardzo proszę o opinie, lekarz u którego dotychczas się leczyłam na NFZ wyjechał i przyszedł właśnie Jankowski i zastanawiam się czy u niego zostać czy szukać innego. Dodam że nie chodzi o zwykłe kontrole, tylko mam problemy z jajnikami i raczej mam częste wizyty u ginekologa.
To nie ten sam lekarz :
Jankowski Artur przyjmuje na Stogach - nie polecam jeśli chodzi o problemy zdrowotne
Jankowski Krzysztof pracuje w wojewódzkim - dobry fachowiec
Jankowski Zbigniew pracuje chyba na Kartuskiej - w miarę dobry lekarz
"przerobiłam"wszystkich i polecam tylko Krzysztofa Jankowskiego
Jankowski Artur przyjmuje na Stogach - nie polecam jeśli chodzi o problemy zdrowotne
Jankowski Krzysztof pracuje w wojewódzkim - dobry fachowiec
Jankowski Zbigniew pracuje chyba na Kartuskiej - w miarę dobry lekarz
"przerobiłam"wszystkich i polecam tylko Krzysztofa Jankowskiego
Agatunia i Maggi, a
co jesteście w stanie powiedzieć do dr Zbigniewie Jankowskim?
Byłam u niego ostatnio z moją masą problemów i nie powiem - z jednej strony zrobił na mnie niezłe wrażenie (takiego wywiadu to w życiu nie miałam), ale i mocno przestraszył. Mam teraz mieszane uczucia - czy zostać u niego z nadzieją, że wreszcie rozwiąże co trzeba, czy raczej szukać kogoś jeszcze...
Maggi - czemu go nie polecasz?
co jesteście w stanie powiedzieć do dr Zbigniewie Jankowskim?
Byłam u niego ostatnio z moją masą problemów i nie powiem - z jednej strony zrobił na mnie niezłe wrażenie (takiego wywiadu to w życiu nie miałam), ale i mocno przestraszył. Mam teraz mieszane uczucia - czy zostać u niego z nadzieją, że wreszcie rozwiąże co trzeba, czy raczej szukać kogoś jeszcze...
Maggi - czemu go nie polecasz?
Dzięki :)
Nie, absolutnie nie chce na NFZ. Zależy mi na kim, kto wreszcie wyprostuje problemy (powstałe właśnie najprawdopodobniej po "NFZ"-etowym podejściu do sprawy).
U Z.Jankowskiego też byłam prywatnie.
W każdym razie dokończę terapię, którą mi przypisał i zobaczymy.... Dzięki za namiar - też dużo dobrego słyszałam o tym lekarzu.
Nie, absolutnie nie chce na NFZ. Zależy mi na kim, kto wreszcie wyprostuje problemy (powstałe właśnie najprawdopodobniej po "NFZ"-etowym podejściu do sprawy).
U Z.Jankowskiego też byłam prywatnie.
W każdym razie dokończę terapię, którą mi przypisał i zobaczymy.... Dzięki za namiar - też dużo dobrego słyszałam o tym lekarzu.