Widok

dr Jankowski- proszę o opnie

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was leczyła się u doktora Jankowskiego, on teraz przyjmuje od niedawna na Stogach. Bardzo proszę o opinie, lekarz u którego dotychczas się leczyłam na NFZ wyjechał i przyszedł właśnie Jankowski i zastanawiam się czy u niego zostać czy szukać innego. Dodam że nie chodzi o zwykłe kontrole, tylko mam problemy z jajnikami i raczej mam częste wizyty u ginekologa.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale który Jankowski? Zbigniew? czy ten drugi?
Taki młody, chyba Krzysztof, taki blondyn. Niestety nie mam jego pieczatki w książeczce:(

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety nie pomogę, ja znam tylko dr. Zbigniewa. Byłam u niego raz na usg. Jest mężem mojej stomatolog;-))
Mnie kiedyś w Wojewódzkim badał dr Jankowski, ale niewiem jak miał na imię :/

Bardzo w pożądku facet, moja mama kiedyś chodziła do niego prywatnie

image
image
mam nadzieję zę to ten sam lekarz:)

To nie ten sam lekarz :

Jankowski Artur przyjmuje na Stogach - nie polecam jeśli chodzi o problemy zdrowotne

Jankowski Krzysztof pracuje w wojewódzkim - dobry fachowiec

Jankowski Zbigniew pracuje chyba na Kartuskiej - w miarę dobry lekarz

"przerobiłam"wszystkich i polecam tylko Krzysztofa Jankowskiego
To ja chyba na początku ciąży trafiłam do tego artura i również nie polecem.Byłam tylko raz u niego i więcej się już nie pokazałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bylam 3 lata temu u jankowskiego na zabim kruku nie powiem ci ijak mial na imie bo nie pamietam byl wysokim blondynem i byl zonatym nie umnial za bardzo robic usg a i nie byl za karieniem piersia po 6m tyle pamietam bo nie chcial mi wypisac recepty na tabletki anty dla kobiet karmioncych
Agatunia i Maggi, a
co jesteście w stanie powiedzieć do dr Zbigniewie Jankowskim?
Byłam u niego ostatnio z moją masą problemów i nie powiem - z jednej strony zrobił na mnie niezłe wrażenie (takiego wywiadu to w życiu nie miałam), ale i mocno przestraszył. Mam teraz mieszane uczucia - czy zostać u niego z nadzieją, że wreszcie rozwiąże co trzeba, czy raczej szukać kogoś jeszcze...
Maggi - czemu go nie polecasz?
Jeżeli masz problem to polecę Ci dr. Fiutowskiego - przyjmuje w Sopocie i jest dobry w tym co robi oraz bardzo dba o "swoje" pacjentki. Jeżeli chcesz z NFZ to nie polecam Jankowskiego Artura (kiedyś to On przyjmował na Żabim Kruku) do niego możesz iść z comiesięczną wizytą w ciąży fizjologicznej.
Dzięki :)
Nie, absolutnie nie chce na NFZ. Zależy mi na kim, kto wreszcie wyprostuje problemy (powstałe właśnie najprawdopodobniej po "NFZ"-etowym podejściu do sprawy).
U Z.Jankowskiego też byłam prywatnie.
W każdym razie dokończę terapię, którą mi przypisał i zobaczymy.... Dzięki za namiar - też dużo dobrego słyszałam o tym lekarzu.
Ja równiez mogę poleić dr.Fiutowskiego:))
Dla mnie lekarz ok na rutynowe kontrole. Zwięzłe odpowiedzi, wszystko wyjasnia.

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry