Widok

dr Maciej Stukan

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmuje na Jeleniogórskiej, pracował na Klinicznej a teraz w redłowie. Dobry specjalista. Polecam:))

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziękuję za odpowiedź:))może ktoś jeszcze się wypowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to jakiej specjlizacji lekarz?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ginekolog:)
Oczywiście ginekolog:)
tak znam. swietny lekarz, jestem bardzo zadowolona z tego jak prowadzil mi ciaze. TO LEKARZ Z KTOREGO KAZDY INNY POWINIEN BRAC PRZYKLAD!!!!!!!! to najlepszy ginekolog jakiego znam (a bylam u kilku), jego opieka lekarska jest rewelacyjna.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Również uważam , że to jest świetny lekarz, rzetelny, kompetentny, zaangażowany w pracę, prowadził moją ciążę, przejmował się nawet najmniejszymi komplikacjami, polecam każdej kobiecie z całego serca.

Aneta S.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lekarz może i kompenenty ale oschly, niemily, opryskliwy. Bardziej skupia się na rzetelnej papierologi niż pacjentce. z wielką łaska mnie zbadał,zachowując się przy tym jak obrażony chłopiec.
Jest faktycznie zamknięty i cichy ale wykonuje więcej badań niż inni lekarze i ja go polecam, trafiłam do niego jak mój lekarz był nieosiągalny i dał mi skierowanie do szpitala za co jestem wdzięczna.