Widok

dr Metler

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc Wszystkim,
przed wyjazdem mam miec kontrolna wizyted uj dr Metlera. w zw. z tym iz 3 poprzedni u ktorych bytlam namieszali, nagadali itp. chce sie spytac czy ktoras z Was zna tego lekarza*?

cywilny 05.06.2008 (Koscielny 30.08.2008)
image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy z czym idziesz jezeli chodzi o ciąże to kiepski wybór,jeżeli o problemy ginekologiczne to ok.

moja mama do niego chodziła, operował ją tez

dobry specjalista

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ide do niego w spr. ciazy...jeden z lekarzy powiedezial mi ze mam macice w tylozgieciu oraz skrecona i twarda poczym wypchnal ja wgore kilka razy bez pytania a przez to tez moglam stracic dziecko..pow.ze musi tak zrobic jeszcze raz aby macica byla luzna i sie wyprostowala-mam wizyte jutro i nie wiem czy pojs cdo niego czy do Metlera

image

image

zrobisz jak uwazasz ale ja bym nie poszla dac sobie wypychac macicę drugi raz... Podejrzanie to brzmi...

image
Podzielam zdanie Wiktorii. Metler to dobry ginekolog, ale położnik już nie.

beszko-przeciez byl juz wątek w ktorym kilka dziewczym prponowalo jakies nazwiska dobrych wedlug nich lekarzy..Zajrzyj tam moze ponownie i wybierz jakiegos.

image
idź do Preisa
do Preisa wlasnie staram, sie dodzwonic ale nie odbiera

Metlera polecila mi polozna, ale chcialm sie najpierw doradzic ktorejs z Was (kogos kto u niego byl w trakcie ciazy*, bo tez slyszlam ze jest dobrym lek.ale n ie poloznikiem)

image

image

boże, jakie wypychanie macicy w ciąży!!!ja też mam macicę w tyłozgięciu i to znacznym i nikomu nie przyszło do głowy jej "prostować"!pierwsze słyszę o takich praktykach...jest wielu lekarzy, którzy są naprawdę dobrzy, ja polecam Olszewską:

http://pro-femina.com/
udalo mi sie umowic do Preisa na czwartek :))) jutro odwolam Matlera i Sliwowskiego :) dziekuje za pomoc :)
noo wreszcie beszko jakis porządny lekarz! tez o nim slyszalam i tylko same pozytywy.do daj znac co Ci tam powiedzial...

image
tylko musisz być skupiona, bo on cicho i mało mówi (zwięzły jest :)))
Ja chodzę od 4 lat do dr Metlera i jestem bardzo zadowolona. Nie liczy sobie tanio za wizyty, ale jest genialnym fachowcem. Uratował życie mojej mamie. Polecam go w związku z tym wszystkim, wiem, że gdy mówi, że wszystko jest OK, to jest OK, a nie dowiem się kiedyś, że ktoś coś przeoczył.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wie ktoś czy Metler daje zwolnienia na czas ciąży z uwagi na charakter pracy, czy robi z tym problemy?
image