Widok
Mistrzem świata w kontakcie z pacjentami to on nie jest...
Ja byłam umówiona na godzinę 21, z zastrzeżeniem, że będzie opóźnienie. Do gabinetu weszłam ok. 24. Profesor słaniał się na nogach i prawie nie mówił ze zmęczenia... Zapisana kuracja mi pomogła.
Teraz takich kolejek już nie ma, bo ludzie przestali tak oblegać prywatne gabinety.
Ja byłam umówiona na godzinę 21, z zastrzeżeniem, że będzie opóźnienie. Do gabinetu weszłam ok. 24. Profesor słaniał się na nogach i prawie nie mówił ze zmęczenia... Zapisana kuracja mi pomogła.
Teraz takich kolejek już nie ma, bo ludzie przestali tak oblegać prywatne gabinety.
Chcę powiedzieć, ze miałam okrutne problemy ze skórą - szpitale, różni lekarze itd. Dowiedziałam się od kolegi chorego na łuszczyce ,o tym, że ten lekarz jest swietnym w diagnozie. I rzeczywiscie był najlepszy. Wreszcie postawił włąsciwą diagnoze w oparciu nie tylko o wygląd skóry ale znacznie szerzej wszedł w temat. W istocie kontaktowy jest nie zawsze, ale dla mnie po tak długich mękach okazał się zbawienny. Bedę go zawsze polecać.
ja z czystym sumieniem polecam ,mojej córce zaczeły wypadac włosy punktowo i na łysym miejscu pojawiał sie biały nalot dermatolog w przychodni powiedziała ze to łysienie plackoweate !!!!! i przrepisała cos zeby ja nie swedziała głowa jak bedą włosy wypadac!!!!i kazała chodzic jej w chustce na głowie!!!wtedy zapisalismy sie do specjalicty prof.Placka a on stwierdził ''zwykła ''grzybice od zwierząt /ona wtedy uwielbiała wszystkie koty i psy podwórkowe :) antybiotyk i po kłopocie:)
Witam
Chciałbym Wszystkim osobom czytającym ten post ODRADZIĆ wiyty u tego domniemanego profesora. Nie mogę się wypowiedzieć na temat wszystkich chorób, ale tylko na temat dolegliwości brodawek (tzw. potocznie kurzajek). Otóż leczyłem u Pana Placka brodawki od pół roku i bez skutecznie!!!! Pieniądze jakie mnie kosztowała kuracja to koszt ponad 2000 zl!!!!! Wliczone są w to wizyty i maści które przypisywał, oczywiście same z górnej półki. Koszt usunięcia jednej brodawki 100 zl!!! i po ponad pół roku leczenia Placek stwierdza że wszystkie są dalej jak to określił "do poprawki"!!!. Drodzy Państwo jedno co moge stwierdzić to że ten człowiek jedzie po prostu na swoim tytule i renomie którą sobie kiedyś wyrobił. Może i kiedyś ten człowiek leczył dobrze, ale teraz za takie pieniądze jakie bierze za leczenie to skandal(mego drogo i bez skutecznie!!!!!). Proszę sie też nastawić że po przyjściu na daną godzine,na wizytę wejdziecie Państo z około godzinnym opóźnieniem- to jest po prostu standard.Jak widać upycha na dzień tylu ludzie ile się da żeby jak najwięcej zarobić, ale to tylko kwestia czasu jak gabinet zacznie świecić pustkami. Bo za tak duże pieniądze i tak słabe leczenie nie może być moim zdaniem inaczej. Pozdrawiam
Chciałbym Wszystkim osobom czytającym ten post ODRADZIĆ wiyty u tego domniemanego profesora. Nie mogę się wypowiedzieć na temat wszystkich chorób, ale tylko na temat dolegliwości brodawek (tzw. potocznie kurzajek). Otóż leczyłem u Pana Placka brodawki od pół roku i bez skutecznie!!!! Pieniądze jakie mnie kosztowała kuracja to koszt ponad 2000 zl!!!!! Wliczone są w to wizyty i maści które przypisywał, oczywiście same z górnej półki. Koszt usunięcia jednej brodawki 100 zl!!! i po ponad pół roku leczenia Placek stwierdza że wszystkie są dalej jak to określił "do poprawki"!!!. Drodzy Państwo jedno co moge stwierdzić to że ten człowiek jedzie po prostu na swoim tytule i renomie którą sobie kiedyś wyrobił. Może i kiedyś ten człowiek leczył dobrze, ale teraz za takie pieniądze jakie bierze za leczenie to skandal(mego drogo i bez skutecznie!!!!!). Proszę sie też nastawić że po przyjściu na daną godzine,na wizytę wejdziecie Państo z około godzinnym opóźnieniem- to jest po prostu standard.Jak widać upycha na dzień tylu ludzie ile się da żeby jak najwięcej zarobić, ale to tylko kwestia czasu jak gabinet zacznie świecić pustkami. Bo za tak duże pieniądze i tak słabe leczenie nie może być moim zdaniem inaczej. Pozdrawiam
Ja równierz chciałam przestrzec przez dr Plackiem...co prawda było to sporo lat temu, jakies 8, leczyłam trądzik i przpisał mi leki, roaccutan, jednak nie poinformowal o wszystkich skutkach oraz efektach ubocznych tylko o cenie....a był to wydatek rzedu 380 zł na 3 tyogdnie wtedy-kurace odbyłam cała 9 miesiecy-za co płace zdrowiem do dzis. szczerze odradzam
Madness is the gift, that has been given to me!!
Byłam u dr na ostrzykiwaniu pach. Dotąd nie spotkałam się z tak uczciwym podejściem. Wszyscy lekarze mają ustalony z góry cennik. On wycenia na miejscu, skasował mnie najtaniej ze wszystkich moich dotychczasowych wizyt u lekarzy, ponieważ stwierdził, że nie widzi potrzeby wstrzykiwania więcej na zaś. I jeżeli poczuję, że działanie jest za słabe, mam się zgłosić za jakiś czas. Właśnie wybieram się do niego po raz kolejny.