Widok

dr Szczepańska - endokrynolog dziecięcy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ma ktoś nr telefonu do dr Szczepanskiej? Byliśmy na wizycie i kazała zadzwonić po zrobieniu wyników. Wydzwaniam od tygodnia o 21 (tak kazała) i nikt nie odbiera i dziś zadzwoniłam w dzień, a tam linie oceaniczne :/. Nie wyraźnie napisała mi nr telefonu stacjonarnego. Będę wdzieczna jesli któś poda mi nr do niej na maila anikia@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stermed
Nie polecam tego lekarza. Tragedia. Nawet nie jest zainteresowana historią choroby i gubi się w obliczeniach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochane macie numer do dr Szczeańskiej żeby umówić dziecko do Sopotu?
Dzieki wielkie dziewczyny.
W takim razie pozostaje mi dalej na Polanki jeździć;p
mam wizyte na 26.02.
W Wejherowie wizyty sa tylko raz w miesiącu i terminy podawane sa w dniu kidy Pani doktor jest w Stermedzie czyli np ostatnio byla 13 stycznia i wtedy podala na luty ale trzeba od razu tego dnia dzwonic bo bardzo szybko nie ma wolnych miejsc
ale w Wejherowei wizyty sa prywatne, 130 zł, teraz mają być zapisy na marzec, w Sopocie krócej się czeka, bo zapisałam małą na połowę lutego, 120 zł
bardzo dziekuje Aniu:))
Teraz mam w lutym wizytę na Polankach to podpytam czy mogę sie przenieść do Wejherowa....zdecydowanie bliżej skoro nie trzeba jeszcze sie tłuc autobusem po Wejherowie.

Ja jede skm do Oliwy, potem tramwajem i potem nogami...masakra jakaś. cały dzień nam schodzi---------no prawie cały.....
to jest blisko skm, przy tunelu tylko że z 2 strony niż skm
Erewina, a gdzie jest ten Stermed w Wejherowie?
Chodzi mi o to, czy jest dobry dojazd komunikacja miejska?

mialabym bliżej niż na Polanki do Oliwy....moze:)
Witam,
właśnie znalazłam, że dr Szczepańska przyjmuje w Wejherowie w Stermedzie. Sama planuję się tam wybrać z moja córką
Cześć jestem z Gdańska. Mam pyt. gdzie teraz przyjmuje dr. Szczepańska? Mogę w sumie dojechać nawet do Rumii, Wejcherowa itd. To będzie nasza pierwsza wizyta z córką, czy orientujecie się jaki jest czas oczekiwania na wizytę prywatnie? widzę że jest dość chwalonym lekarzem. czy możecie to potwierdzić? córka ma objawy różnego rodzaju, odsyłają nas od jednych do drugich specjalistów, ja choruje na Hashimoto, córka w.g mnie ma wyższy niż powinna poziom tsh, dostała skierowanie do endo. potrzebuje kogoś kompetentnego. A niestety z autopsji wiem że trafić na dobrego endo. to czasem cud. Niestety moja dr. nie leczy dzieci:(
no niestety.....
ja do dr. Szczepańskiej chodze juz dobre kilka lat z córką i jadę ok 1,2 godz. w jedną strone komunikacja miejska. Wizyta trwa ok.pół godziny....
I wszystkie badania robie córce prywatnie, bo nijak nie dojadę na Polanki do laboratorium z rana, no chyba ze wstałabym z córką o 5 rano;p.
Takie czasy......kontrakty NFZ
Dr. Szczepańska przyjmuje też w Wejherowie ale gdzie , w jakiej przych. to nie wiem.
Witam
Ja nie rozumiem tego, żeby w 21 wieku na całe Trójmiasto były tylko 2 miejsca gdzie przyjmuje endokrynolog dziecięcy na NFZ!!!!!!! Kpina jakaś.. I to dwa w Gdańsku.. Dr Szczepańskiej już nie ma w Sopocie, a innego lekarza bliżej Gdyni to można sobie prywatnie znaleźć. Co za prorodzinny kraj.. :/
Gdzie przyjmuje dr Szczepańska na terenie Sopotu?
Moja endo odbiera telefony w wyznaczonych godzinach po zakończeniu pracy, więc wilk syty i owca cała - ale i tak należy docenić każdego dokotra, który umożliwia kontakt z sobą.
tak, nasze wizyty też nieraz dlugo trwaja. Zawsze jest tzw. poślizg
ale ja nie narzekam, w końcu kiedys tez mogę potrzebować telefonicznej konsultacji....
I tak jest teraz lepiej niż w starej przychodni we Wrzeszczu
Tak,ona pozwala,my chodzimy do niej na Polanki,ale nasza wizyta trwa 40min bo ona w tym czasie 3 tel odbierze. Takze sa tego plusy i minusy
To dobrze o niej świadczy, że pozwala do siebie dzwonić i konsultuje wyniki - mało jest takich lekarzy (choć akurat ja mam taką).
byliśmy prywatnie w Sopocie, to spróbuje zrobić tak jak radzicie :)
Endokrynologia na Polanki 58/341-15-67, 58/341-29-29

chodze do dr. Szczepańskiej z córką od kilku lat

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry