Widok
Przykro to pisać, ale wizyta z moim 10cio miesięcznym dzieckiem i żoną u tego Pana to był dramat. Moje wrażenie to w skrócie "jestem tutaj za karę i za chwilę mogę stąd sobie pójść" + cytuję "a jak się placówce nie podoba to następny specjalista jest w Bydgoszczy lub w Szczecinie" - byliśmy w Luxmed. Do tego hit, cytat "W Oświęcimiu jedli obierki i pili wodę z kałuży jak trzeba było..". Nie poradził sobie z wystawieniem recepty i załatwialiśmy to po wizycie na recepcji, czyli kolejne stanie w kolejce i starta czasu. Dużo gadania i narzekania na świat zamiast porady .. nie polecam, szkoda czasu..
Witam,To jest mój lekarz prowadzący moją chorobę od Lipca tego roku,z całego serca mogę polecić p.Wojciecha Radysa oraz P.Jacka Brodzickiego są to lekarze pomocni z całego serca do dzieci,mogę polecić gdyż 2 tygodnie leżałam u p.Brodzickiego w wojewodzkim na gastroenterologi i wszystko było najszybciej robione !!
Polecam,Angelika Małmygo.
Polecam,Angelika Małmygo.
nie znam tego Pana więc nie mam zdania ale polecam dr Brodzickiego super lekarz pracuje prywatnie w clinica vitae na kochanowskiego i oczywiście w szpitalu kolejowych polecam wspaniały lekarz i człowiek my pierw poszliśmy prywatnie a ze trzeba było i tak doszpitala to teraz chodzimy do poradni przyszpitalnej niema dużych kolejek max 2 -3 tyg,