Widok

Dr Wyszomirska już nie pracuje

Taka informacja dla zainteresowanych, dr.Wyszomirska już nie przeprowadza badań usg w Solidarności, jest na emeryturze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wielka szkoda...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę szkoda!!!!! To gdzie teraz isc na USG z niemowlakiem? Dr Wyszomirska robila najlepsze USG przezciemiaczkowe. Szkoda....
dokładnie, w Solidarności polecili mi Wiśniewskiego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Kosiak, dr Kujawa polecam.
Kosiak? Nigdy w życiu. Z igły robi widły i widzi to czego nie ma.i to nie tylko moja opinia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U dr.Kosiak robiłam usg jamy brzusznej synkowi i ok. aczkolwiek wylewny nie jest, dr. Kujawa też średnio, był zdziwiony, że badam dziecko profilaktycznie...
Kosiak nie jest wylewny? Mi wszystko dokładnie wytlumaczyl.
Kujawa tez był dokładny ale niezbyt rozmowny.
Kujawa i Kosiak to jedni z najlepszych specjalistów od usg w 3 mieście. Do tego mają świetny, nowoczesny sprzęt. Jak badanie to wg mnie tylko u nich. Chodzę z dzieckiem do Kosiaka i jestem mega zadowolona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie kujawa tez bardzo rozmowny. Ale rozmowny po usg bo w trakcie badania jest skupiony. I bardzo fajne podejscie do dziecka, puszczam malej filmiki i sam sobie "robił" usg żeby sie mala nie stresowala
Niektórzy lekarze, w tym nasza Doktor odradza u nich na Osowej usg bo podobno wynajdują rzeczy, które potem na kontrolach szpitalnych się nie potwierdzają, a dzieci są bez sensu dalej diagnozowane. Ja sama nie korzystałam, bo nie miałam potrzeby, ale też takie są opnie. Poza tym chyba nie mają specjalizacji radiologicznej.
:-( uwielbiam dr Wyszomirską. Cudowna kobieta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie przyjmują kosiak i kujawa?
Diagnoson http://diagnoson.pl/ - Kosiak i Kujawa
Endomed http://endomed.pl/ tylko Kosiak

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. doradca kredytowy - warto czy nie? (21 odpowiedzi)

Zastanawiamy się z mężem nad kupnem własnego M i w sumie nie wiem od czego zacząć. Czy warto iść...

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry