Widok
odradzam
jestem gleboko zniechecona, internistka odmowila mi zbadania cholesterolu-poniewaz "nie mam widocznej nadwagi", cukru - "poniewaz wystarczy badac sie 1 raz na 3 lata" a do profilaktyki nie widzi wskazan - "dobrze wygladam" - to sa medyczne argumenty internistow lux-medu, generalnie chodzi tylko o kase, lekarze mierni, ortopeda to osobna histria - lepiej nie tracic czasu, nerwow i zdrowia. Koniecznosc skierowan na wszystkie badania, nawet na te ktore maja byc powtorzone, np. mamografia z opisem od lekarza z tej placowki, nie akceptowanie skierowan na badania od lekarzy spoza placowki ???? - np. testy alergiczne, i tak mozna wiele, generalnie odradzam, jesli ktos ma wybor, sa lepsze miejsca i bardziej kompetentni lekarze, jakos mniej otumanieni
Moja ocena
Centrum Medyczne LUX MED
kategoria: Prywatne kliniki
obsługa: 1
oferta: 1
jakość usług: 1
czas oczekiwania: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
1.5
* maksymalna ocena 6
śmieszą mnie opinie takich osób jak ty, które wyrażnie nie dorosły do tego typu opieki medycznej. Myslisz, że jesli firma kupiła ci najtańszy pakiet, to złapałaś pana Boga za nogi i możesz wymagać niewiadomo czego. Może zamiast kontrolowac ten cholesterol, schudnij i zastosuj dietę- zdrowiej i rozsądniej